Tjejlogik

Jag fÄr bara inte tummen ur att ta tag i simningen.. SÄ jag bestÀller en baddrÀkt för att fÄ upp motivationen! :p 
 
 
Och dÄ kan jag ju inte heller ta tag i saken förrÀn baddrÀkten kommer med posten.. 
 
BaddrÀkt har jag inte anvÀnt pÄ typ 14 Är, kan ju vara as coolt :) 
 
 

Söndag

 
Mysig helg med pĂ€ronen i Strömstad :) ❀
 
 

MĂ„ndag

Ă…Ă„h skitkvĂ€ll pĂ„ jobbet. Har vĂ€l lagom pms ocksĂ„ dĂ„ jag kĂ€nde för att grina pĂ„ vĂ€gen hem men nu, efter nĂ„gra pussar och ett halvt glas rött kĂ€nns det bĂ€ttre. 
 
Stress. Stress. Stress. Och uppe pÄ det kÀnner jag att en boende har blivit helt felbehandlad och funderar pÄ en Lex Maria-anmÀlan men vet inte om det skulle göra nÄgot gott. FÄr haffa tag i chefen imorgon. 
 
Sista halvtimmen, dÄ jag jobbade över pga kaos, var dock lugn sÄ jag gjorde ett töntigt test pÄ fb haha men beskrivningen pÄ mig stÀmde sÄ bra sÄ jag vill dela med mig av resultatet. Man kan ju drömma om att det blir sÄ sen nÀr det Àr dags ;) 
 
 
 
 
Blev förresten ocksÄ ledsen imorse dÄ jag insÄg att jag har glömt/missat bÄde mormors & morfars födelsedagar. KÀnns sÄ ledsamt men det Àr vÀl oundvikligt nÀr man lever vidare utan dom. Jag bÀr dom alltid med mig i tankar och hjÀrta och födelsedagar har dom ju ÀndÄ inte lÀngre, pÄ sÀtt och vis. 
❀
 
 

Fredag

Godmorgon! 
Ledig dag men uppe med tuppen ÀndÄ, dom hÄller pÄ att mÄla balkongen och dÄ gÄr det sisÄdÀr med sovandet. Gnisslande byggstÀllningar osv. 
 
I onsdags fick jag en fin överraskning :) 
Jag kan ha nÀmnt för herrn att han aldrig gör nÄgot romantiskt :p 
Jag kunde inte ta bilen till jobbet men han lovade att han skulle hÀmta mig pÄ kvÀllen. Tur det för jÀvlar vad det regnade! Kom hem, helt drÀnkt av den lilla biten att gÄ frÄn bilen.. Och mÀrker först ingenting sÄ han sÀger till mig att titta i vardagsrummet. 
 
DÀr pÄ bordet ligger det blommor, ljusen Àr tÀnda och han har köpt ölkorv & annat gott :) han hade ocksÄ fixat en film, en tjejfilm för en gÄngs skull! :D "moms night out" som var jÀttebra.  
 
Ah jag blev sĂ„Ă„ glad ❀
 
 
För övrigt sÄ har jag lite huvudbry nÀr det kommer till jobbet, vikariatet gÄr ut i september och just nu Àr det vÀldigt krÄngligt och ovisst med hur det blir sen. Men det löser sig ju alltid. 
 
Hoppas verkligen att jag ska fÄ tillbaka bloggandan snart för jag saknar att blogga :p fÄr bara aldrig till det lÀngre.. 
 
Men! PÄ torsdag nÀsta vecka har jag jobbat pÄ Solbo i 1 Är. Och om 3 veckor har jag bott hÀr i 1 Är. DET kÀnns knÀppt! SÄ sÄ knÀppt! PÄ alla nivÄer, har det redan gÄtt 1 Är och har det bara gÄtt 1 Är.. 
 
Tjing
 
 

Min Àlskade

Haha.. vet ni vad jag gjorde idag?
Gav Petter sin födelsedagspresent... och ja, han fyller fortfarande i september :p 
Men han listade ju ut vad det var och dÄ kÀndes det ganska onödigt att vÀnta :D han ska dessutom försöka testa innan vattnet blir för kallt.
 
FĂ„r vĂ€l fan för det hĂ€r smygfotot, men han ser ju sĂ„ glad ut :) ❀
Testar de nya simfötterna ^^ Àr vÀl tur för mig att han hÄller i snorkel & cyklop och inte har dom pÄ sig ocksÄ.
 
Finaste han! 
 
 

Söndag

HĂ€r var vi igĂ„r 😍 snacka om grymt avslut pĂ„ sommaren, först underbara koster och sen det hĂ€r :) 
 
 
 

RSS 2.0