MĂ„ndag

Å fyfan, jag vaknar upp med feberfrossa idag. Jag HATAR numera feberfrossa och förknippar det med sepsis, ambulansfĂ€rd och sjukhus.. :/
Är ju dunderförkyld men nu vandrar ju tankarna till min nyopererade livmodertapp som inte har lĂ€kt Ă€n.. Gah. 
 
Är jĂ€tte rĂ€dd för att nĂ„got ska hĂ€nda mig i framtiden och sĂ„ Ă€r jag sjĂ€lv (hemma) med barnen. FĂ„r vĂ€l snart lĂ€ra Harald hur man ringer folk. 
 
Nu har jag haft ytterligare dagar med inre bearbetning. Det Àr faktiskt ett trauma att fÄ igenom en sÄdan hÀr sak. Man minns plötsligt allt Ät alla hÄll. Alla pussar och stunder Efter han börjat ligga med henne. Alla brÄk som bara var projicering. 
Hade fina Jessica hÀr igÄr pÄ lite vin & tjöt och insÄg nÀr vi snackade att det har inte ens gÄtt 14dagar sedan P slÀppte första bomben, att han trÀffat en annan. 
Det kÀnns som minst en mÄnad sedan. Jag skickade ju ut honom direkt varpÄ han snÀllt fick sova hos sin nya tjej. Men OJ sÄ snabbt hon tröttnade (LOL) och dom gjorde slut. Sedan dess har han vÀl haft lite problem med vart han ska sova och igÄr kom det Äterigen, "Jag mÄste fÄ sova hemma inatt". 
 
Han fick det. Om han gav mig vad jag behövde. Förklaringar och ursÀkter. Han Àr vÀldigt klyschig och menar att vi hade det sÄ dÄligt (Men gör slut dÄ) vi bara brÄkade (gör slut dÄ) vi hade ingen kÀrlek mellan oss (ren lögn) och han "fick den pushen han behövde för att göra slut". Haha
Det Àr ju vÀldigt konstigt för han behövde pushas till att ligga med henne i en mÄnad innan han gjorde slut. 
 
Jag tror jag vet mer Àn han sjÀlv. Jag tror absolut att han föll för sin kollega för lÀÀnge sen. DÀrmed har han om möjligt varit en Ànnu sÀmre partner till mig och sedan fastnade han i en hönan och Àgget situation. 
 
Man fÄr som sagt bli kÀr i andra, man kan inte styra vad man kÀnner. Men man kan fan vara Àrlig och man kan fanimig styra över om man ska vara otrogen, och otrogen nÀr man precis har fÄtt en ny bebis.
 
Den hĂ€r tjejen.. Du lĂ€ser kanske, hej hej! Men hur kan man vilja ha nĂ„gon annans man? Hur kan man tĂ€nda pĂ„ nĂ„gon som har smĂ„ smĂ„Ă„ barn hemma? Jag tycker det Ă€r konstigt.  Sen blev du lite chockad (och lika Ă€cklad som jag) över att han gĂ„tt emellan och legat med oss bĂ„da under eran affĂ€r. Öh.. Vad förvĂ€ntade du dig nĂ€r du började ligga med en man som har en familj? NĂ€r han inte sov i din sĂ€ng sov han ju i VĂ„ran sĂ€ng.
 
 
 
"Jag ville inte att du skulle tro det om mig"
Mmm. Var inte ett svin om du inte vill vara ett svin. 
 
Tack för barnen P. Tack och hej! 
 
 

Lördag

Hm. Ganska snart efter att jag publicerade inlÀgget nedan igÄr fick jag Àntligen sanningen av tjejen P har legat med. SjÀlvklart var det otrohet och det fysiska började i januari. SÄ en mÄnad före han gjorde slut började han ligga med henne. 
Det finns ingen Ànde pÄ all skit han ska dra mig igenom, han som jag trodde var nÄgon helt annan. Som jag skaffade barn med. Hu du hemska uppvak! 
 
Jag minns den veckan i januari sÄ jÀvla tydligt och har Àven skrivit hÀr i bloggen dÄ. P Äkte ivÀg pÄ p-fest (och dÀr valde han att vara otrogen) sedan var han inte hÀr resten av veckan heller. 
Jag fick nog och det var dÄ jag började trycka ordentligt pÄ att en Àndring behövde ske. 
Det Àr sedan detta han har anvÀnt mot mig som att han tappade kÀnslor för att jag brÄkade sÄ. Fattar ni? Höjden av rÄhet. 
 
TĂ€nk att det kan falla ut sĂ„hĂ€r. I maj börjar det en tjej pĂ„ Ps jobb och han berĂ€ttar inte det för mig och redan dĂ€r reagerar jag. Sedan blir han bara mer och mer konstig. MĂ„ste gĂ„ pĂ„ vandring i en mĂ„nad för att hitta sig sjĂ€lv. Är aldrig hemma och höggravida jag fĂ„r spader. 
Tyra kommer och lyckan hÄller i sig fram till januari... 
 
Jag blir sÄ Àcklad av att han har gjort sÄhÀr. Och Àcklad över hur lÀtt han ljuger. Man kan aldrig veta lÀngre vad som Àr sanning eller inte. 
 
Patetisk ursÀkt till mÀnniska! Usch! 

Fredag

Jag har en vÀldigt stark tro pÄ vissa saker. Som att man mÄste nÄ botten innan man kan resa sig. Och jag grubblade över just detta före jag fick alla bomber slÀppta pÄ mig. 
Varför fick jag inget break? Varför var jag tvungen att gÄ hÀr i min sorg och nÀr skulle rÀddningen komma. 
Nu förstÄr jag ju att jag var inte hela vÀgen nere dÄ. 
Jag tÀnkte Àven att, vafan kan jag inte Ätminstone fÄ gÄ ner i vikt nu dÄ, som man brukar göra nÀr man gÄr igenom nÄgot tufft. 
 
Sen kom ju skiten pÄ riktigt. Men sÄ fort jag hade landat i det sÄ började jag resa mig. Och tjoff sÄ föll allt till min fördel. Jag fick tag pÄ en lÀgenhet, inte en permanent lösning men den tar mig hÀrifrÄn. Jag gick ner 4kg förra veckan! Hade noll aptit de första dagarna efter chockbeskeden. 
Och efter att jag Àven börjat gÄ vidare fullt ut kÀnslomÀssigt fick jag flera besked som gav mig den sista pushen jag behövde. 
Jag har verkligen inget över för P och det kÀnns lite förvÄnande men vÀldigt skönt. Att slippa det hÀr olyckliga. 
Mycket har ju att göra med hur han har hanterat situationen Àven efter han ljugit och hÄllt pÄ. Han Àr fortfarande sur pÄ mig, buhu, sÄ elak jag har varit mot honom. Liksom suck. Eller det hÀr med att han "Skulle ha vÀntat med att berÀtta" för jag flippade ur totalt. 
Det kÀnns liksom inte som att vi delar samma verklighet. 
 
Nej! Som jag har sagt till honom, jag Àr helt klar med oss som ett par och vill försöka se framÄt och vara förÀldrar pÄ bÀsta sÀtt utifrÄn vÄr sits. 
NÀr allt började var jag vÀldigt öppen med att vi skulle kunna umgÄs med barnen och han skulle fÄ fiska med min styvfar t.ex. som han har kommit nÀra. Meen sÄnt fuckade han upp. Dock sÄ tror jag att jag inte skulle ha nÄgra problem med att han hÀlsar pÄ ibland, med betoning pÄ att han hÀlsar pÄ barnen. 
För vi försöker ju hitta lösningar nu till hur det ska gÄ dÄ barnen Àr vÀldigt smÄ, och framför allt Tyra kommer inte spendera dygn borta frÄn mig förrÀn hon Àr minst 1Är. Men det Àr lite upp till honom att se till att deras band hÄller. LÄngsiktigt ska bÄda barnen vara hos honom varannan helg och dÄ mÄste dom kÀnna trygghet i det. 
 
Samuel har varit nĂ„got jag inte orkat kĂ€nna efter pĂ„ och börjar grĂ„ta sĂ„ fort jag gör. Jag har ju varit en del av hans liv, och han av mitt, sedan han var 4Ă„r. Det kĂ€nns.. konstigt, i brist pĂ„ ord, att vi inte ska ses lĂ€ngre men jag Ă€r glad att barnen kommer ses varannan helg. VĂ€ldigt glad över att dom kommer ha varandra ☆ 
 
Sen Àr det fortfarande en vÀldigt stor sorg inom mig, att inte ha kvar den familj vi skapade osv. Och det Àr tufft för hjÀrtat nÀr Harald pratar om pappa, eller mamma & pappa. Men jag vet ju att sÄlÀnge dom har mig (och jag dom) sÄ kommer allt bli bra. 
Det ska bli oerhört skönt att bygga upp vĂ„rat sociala nĂ€t med mina fina vĂ€nner och deras barn och fĂ„ leva lite mer sĂ„nt mammaliv som jag alltid har velat ha ♡ 
 
♡♡♡

Onsdag

Det hÀnder sÄ sjukt mycket pÄ en vecka. Förra veckan var rock bottom för mig. Aldrig mÄtt sÄ dÄligt faktiskt. StÀndig panikÄngest och otaliga tÄrar. 
Det kÀndes som att jag bara slogs ned sÄ fort jag lyfte huvudet. Det Àr sÄ mycket som jag inte tÀnker skriva hÀr, och det Àr Àven nÄgot som alltid stÀller till det hÀr pÄ min blogg, bara för att jag Àr öppen med mycket sÄ tror folk att dom vet allt. 
Ingen kommer nÄgonsin veta 100% om mig och P förutom just vi tvÄ. 
 
FastÀn jag blev helt förstörd av nyheten av att P gick vidare (i hemlighet) nÄgon DAG efter att vi var slut valde de ÀndÄ att strö salt i sÄret och gÄ ut med deras förhÄllande offentligt. Lite som hÀmnd pÄ mig för att jag redan skrivit om dom. 
 
NÀr man sitter i min Ànde och har blivit lÀmnad, nÀr man inte ens blivit bÀst behandlad frÄn början, och nÄgot sÄnt hÀr hÀnder dÄ kÀnns det ju som att de senaste 5 Ären inte betyder nÄgot. Om det tar en dag för den andre att gÄ vidare.. Liksom snacka om att pissa pÄ det vi hade. 
 
Och sen dÄ, lögnerna. 
NÀr P gjorde slut hette det att han ville ha en paus. Och iochmed att vi fortfarande bott ihop har vi pratat mycket och de första veckorna ville jag att vi skulle lösa vÄra problem. Men vad jag inte visste var att han redan lÄg med en annan. Och jag kÀnde det pÄ mig sÄ jag frÄgade, du sÀger vÀl till om du trÀffar nÄgon? JadÄ. 
Lovar du att du inte har trÀffat nÄgon?? 
P stirrar mig i ögonen och sÀger: Jag LOVAR. 
 
Den. Den Àr sÄ go sÄhÀr i efterhand. NÀr nÄgon krossar ens tillit sÄhÀr sÄ undrar man ju vad som nÄnsin varit sant. Och det har ju uppdagats en del pÄ denna vecka som gÄtt. 
 
P kan inte riktigt se vad han har gjort som Àr sÄ fucked up. Och jag förstÄr att tjejen tÀnker samma. Vi var ju inte ihop sÄ det kan inte rÀknas som otrohet. OM man nu ska köpa det hÀr med att det började dagen efter vi var helt slut. 
Men kÀnslomÀssigt för min del dÄ. HÀr bor jag ihop med mitt ex. Vi delar tvÄ barn ihop. Och jag Àr förkrossad över att vi inte ska vara ihop mer. SÄ jag grÄter mycket och sopar undan mycket för jag mÄste ta hand om vÄra barn. P kommer och gÄr och med facit lÀmnar han massor med lögner under tiden. Han har Àven flera djupa samtal med mig som tÀnder mitt hopp om att vi kanske kan lagas. 
MED FACIT gÄr han sedan hÀrifrÄn och (100m) bort till henne. Det Àr vidrigt! 
 
SÄhÀr skulle han naturligtvis ha handlat:
Inte ligga med sin kollega en dag efter mig. 
Inte bli ihop med henne. 
Inte ljuga om det och gÄ dit sÄ fort det fanns tid. 
Inte komma hit med jÀmna mellanrum och vara tillbaka i vÄr vÀrld som förÀldrar till barnen. 
Vi har Ă€tit middagar ihop och allting. Är jag knĂ€pp eller fattar alla vilket jĂ€vla svek det Ă€r? 
 
Han skulle ha 
1. Inte gÄtt vidare sÄ fort
2. Om han nu ÀndÄ gjorde det - bryta ordentligt med mig
Varit Àrlig och flyttat ut. 
Det hade besparat oss ALLA en hel del. 
 
Nu kom ju karman jÀvligt snabbt ikapp och just nu Àr de tvÄ inte ihop. Det kanske inte Àr lika spÀnnande nu? Vad vet jag. 
Jag bryr mig inte. Även om det var det vĂ€rsta att uppleva sĂ„ fick jag ju en ordentlig push kĂ€nslomĂ€ssigt. Jag vill aldrig mer ta i honom ens med tĂ„ng :D 
 
Jag fick iallafall hjÀlp av mina fina vÀnner & familj att komma upp ur det dÀr hÄlet jag befann mig i och vips sÄ kom en lucka- och nÀsta vecka blir det flytt. 
 
Denna obeskrivliga lÀttnad av att fÄ vara pÄ vÀg hÀrifrÄn nu, gah! 
Jag ska lÀmna all denna skit i denna stad och P ska fÄ leva sitt trasiga liv sjÀlv. TyvÀrr sÄ ska vi ju ja med varandra & göra typ för evigt och den hÀr skiten har verkligen sabbat mycket. Men jag Àr inte heller lÄngsint och tror pÄ att nÀr jag Àr ur och i ett Ànnu bÀttre mindset Àn nu sÄ kommer han inte att röra mig i ryggen över huvudtaget. 
 
Jag ska hem nu! ♡ 
 
 

■

Det hÀr med att ha respekt för sina barns mor, sin före detta fÀstmö, det Àr tydligen otÀnkbart. Jag fattar ju att tjejen inte förstÄr bÀttre men det Àr förjÀvligt att han beter sig sÄhÀr. 
PÄ tvÄ dygn har jag fÄtt smÀll efter smÀll efter smÀll och det Àr inte okej. 
 
Det hÀr Àr ju min ventil och jag har alltid varit öppen och Àrlig hÀr. Aldrig har det kÀnts som att det hÀr anvÀnts mot mig, förrÀn nu. 
 
Mina barn lider nĂ„got fruktansvĂ€rt ihop med mig och vi kĂ€mpar för att fixa detta. Alla med vett innanför pannbenet ser ju att detta Ă€r STÖRT. 
 
Man kan sköta saker snyggt och man kan bete sig som fullstÀndiga puckon. Pga det senare alternativet kommer jag inte att blogga mer pÄ ett tag. Jag fixar helt enkelt inte att man gottar sig i vad som visat sig vara den absolut vÀrsta tiden i mitt liv. 
 
 

Onsdag

Jag mÄr sÄ illa. Det var fullkomlig storm hÀr igÄr kvÀll. Det har varit jÀttebra och lugnt.. 
Men sÄ kom den dÀr bomben. Och jag vet inte ens hur jag ska förklara. P har alltsÄ trÀffat en annan. Börjat ligga med en annan bara dagar efter att han varit med mig och gjort slut med mig. Och hade detta varit en random person sÄ hade det varit en helt annan story. Men det Àr en person som har spökat lÀnge och Àven om P inte erkÀnner det (ens för sig sjÀlv) sÄ förstÄr man ju att detta pÄgÄtt en lÀngre period. Om man hoppar i sÀng med nÄgon man jobbar med sÄ har det legat i luften ett tag. Bara onödigt att förneka! 
 
SÄÄ jag var helt förkrossad över detta. Just för att jag visste pÄ ett inre plan. Och det finns inget vÀrre svek Àn att ljuga om och om igen. SÄ mÄnga gÄnger som jag har frÄgat. Och bara den hÀr vetskapen om att nÀr jag gÄr runt hÀr och Àr ledsen, tar hand om vÄra barn, sÄ Àr han med henne. TVI. 
 
Idag kom bomb 2 och ska jag vara Àrlig Àr det bara ledsamt. Jag tycker synd om alla inblandade. Vilken jÀvla soppa. Det Àr liksom bara stört. 
 
K A R M A
What goes around comes around. 
 
NÀ det hÀr Àr helt sinnessjukt och svÄrt att greppa. Mitt liv Àr som en jÀvla sÄpopera. 
 

MĂ„ndag

Det blev inget med lÀgenheten som jag tittade pÄ i lördags. Den hade sina plus och minus sÄ kÀnns inte som ett jÀtte förlust men surt att inte komma vidare. 
Tredje gĂ„ngen gillt, okej?! 😊
KÀndes supermörkt imorse nÀr jag kollade uahem och bah, du har plats 230 av 250. SÄ det gÀller att en privat hyresvÀrd vill ge mig en chans! I helgen var ju upplÀgget att hyresvÀrden var en kvinna, ensamstÄende mamma (Ànka) och Àven undersköterska. SÄ hon kÀnde vÀl med mig. Hon hade inte rÄd att ha kvar sitt ENORMA hus och ville sÀlja, men i vÀntan pÄ det hyra ut. IgÄr ringde hon och sa att huset verkar bli sÄlt direkt och dÄ Àr det ingen idé för mig att flytta dit, Àven om hon erbjöd 3 mÄnaders kontrakt. Jag vill inte stÄ dÀr med barnen sen och hamna pÄ gatan. 
 
Jag och barnen hade plockat upp mormorn pĂ„ vĂ€gen till Ua i lördags och efter lĂ€genhetstitten tog vi först en snabb lunch pĂ„ Mona-lisas, sedan styrde vi mot Emaus. Som jag har lĂ€ngtat! Harald ÄLSKADE det sĂ„klart och varvade flitigt med att leka pĂ„ lekplatsen och hĂ€lsa pĂ„ djuren. Marie & Lova mötte upp oss och Harald Ă€lskar ju Ă€ven Lova 😍 sĂ„ han höll henne i handen varje chans han fick. 
Tyra fick prova att sitta upp i vagnen och nu Àr det inte lÄng tid kvar med liggdelen. Hon blir ju snart ett halvÄr, Harald bytte till sittdel vid 4 mÄnader. De Àr SÄ olika! 
VĂ„ren sa Hej ocksĂ„ 🌞
 
IgĂ„r nĂ€r vi gick ut (Jag och barnen) var det 17 grader ute. Fantastiskt 😀
 
 

Fredag

IgĂ„r gick vi upp tidigt (LOL) behöver aldrig stĂ€lla vĂ€ckarklocka 😄 kom fram till NĂ€l strax före 08:00 och hade tid 08:15. Hann sĂ€tta mig i vĂ€ntrummet sen kom en sköterska och gav mig en tub med bedövningssalva som jag skulle trycka upp i fiffi. PĂ„ toaletten alltsĂ„. Sedan hann jag vĂ€l precis sĂ€tta mig i vĂ€ntrummet igen nĂ€r en lĂ€kare kom ut. 
"Sofia? Sofia? Hepp" 
-"Jag heter Sofia Ellinor, Àr det mig du menar?" 
"Pjaa har du tid 8:15?" 
"Ja"
"Ja men kom dÄ! :)" 
SÄ reser sig en annan tjej i vÀntrummet,
"Men vadÄ vÀnta jag heter Sandra och har ocksÄ tid 8:15, det kanske Àr mig du menar??" 
.......
BÄde jag och lÀkaren fick svÀlja varsitt asgarv. 
 
In pĂ„ rummet, av med klĂ€derna och upp i gynstolen (som autokorrektas till gungstolen 😂) och för första gĂ„ngen fick jag ett tĂ€cke över benen. Dom skyllde pĂ„ att det var kallt i rummet men jag tror nog att det var för att skymma sikten.. 
 
Japp. Sedan satte hon lokalbedövning i fiffi som hon Àven berÀttade i förvÀg kunde ge hjÀrtklappning för den innehöll massa annat som t.ex. skulle dra ihop blodkÀrl för mindre blödning. 
Min kÀra Ängest har ju varit i taket den sista mÄnaden sÄ att framkalla hjÀrtklappning Àr inte det bÀsta. Tur jag blev förberedd iaf. INTE trevligt. 
Sedan började hon koniseringen, som det heter. 
Att skÀra bort en bit av livmodertappen med en slags glödande trÄd. 
Jag var LIVRÄDD för att bedövningen inte skulle ha tagit och att jag plötsligt skulle kĂ€nna en extrem smĂ€rta. 
Som tur var gÄr det att likna med ett tandlÀkarbesök och nÀr bedövningen inte har tagit sÄ gör det ju inte vrÄlont direkt. 
Hon hade grejat i en halv sekund nÀr jag kÀnde bÄde vÀrme och smÀrta och istÀllet för att sÀga nÄt sÄ stÄlsatte jag mig bara. SÄ gör jag ofta, dumt vÀrre. Hon sÄg det och frÄgade om jag kÀnde nÄt. NÀr jag svarade att det gjorde ont sÄ hon "oj nej men det ska det inte göra vi lÀgger mera lokalbedövning dÄ vettu det har vi mycket av"
Sagt och gjort. Yey för ytterligare minut med hjÀrtklappning. 
 
Men sen var det snabbt gjort och den natten hade jag fĂ„tt 3h sömn vilket syntes pĂ„ mig sĂ„ istĂ€llet för att sitta kvar i vĂ€ntrummet (man ska stanna kvar en stund för att ha koll pĂ„ eventuell blödning) sĂ„ fick jag ett vilorum helt för mig sjĂ€lv 😍
SÄ jag lÄg dÀr & slumrade i över en timme. Sjukt nödvÀndigt! 
 
Efter NĂ€l tog jag mig till bĂ€stis för kaffe, bebisgos och skön egentid ❀ 
 
Imorgon blir det utflyktsdag till Uddevalla med barnen & mamma. Ska kika pÄ en lÀgenhet som verkar lovande. Den ligger dock i botten av ett hus dÀr hyresvÀrden bor pÄ övre plan och det kÀnns lite mysko. Men vem kan vara krÀsen nu liksom :|  
 
Nu ska jag fĂ„ alla ongar i sĂ€ng 😊😘
 

Tisdag

Imorse var allt sÄdÀr överjÀvligt igen. Barnen har fÄtt Ärets sjuttioelfte förkylning och nattens sömn har varit ganska obefintlig. Vi gick upp kl 4.. Till rÄga pÄ allt brÄkade P och jag igÄr, i g e n. Det gÄr liksom inte att ses nu utan en explosion. Jag mÄste hÀrifrÄn men det hjÀlper ju inte att han tjatar om att han vill ha vÀck mig. Usch, en sÄn typ han har visat sig vara :| 
 
I frustrationen imorse yttrade jag mig pĂ„ Facebook och blev sĂ„ glad över all respons, bekanta som skrivit pĂ„ Messenger och mĂ„nga hör av sig. NĂ€r man har lugnat sig (och slutat grĂ„ta) kĂ€nner man sig sĂ„ töntig som skriver pĂ„ Facebook om sina problem, men samtidigt, det Ă€r inget fel pĂ„ att behöva lite push och stöttning. Jag blir jĂ€tteglad för alla som skriver ♡ jag kĂ€nner mig mindre ensam! 
 
 Han har det sĂ€kert tufft han med men jag Ă€r aldrig sjĂ€lv. Jag fĂ„r inte vara hĂ€rifrĂ„n veckovis (eller ens en dag) och fĂ„ paus. Att ta hand om smĂ„barn dygnet runt Ă€r ju jĂ€tte jobbigt i sig och just nu med allt brĂ„k sĂ„ mĂ„r jag verkligen piss. Är sĂ„ ledsen över att Harald fĂ„r ta lite för mycket skrik frĂ„n mitt hĂ„ll. Han Ă€r inne i sin vĂ€rsta trotsperiod och min bĂ€gare Ă€r stĂ€ndigt full, sĂ„ det rinner ofta över :( det Ă€r inget kul att ha pĂ„ samvetet. 
 
Det Àr som tur Àr inte bara mörker. NÀr dom inte driver mig till vansinne (höhö) sÄ Àr dom verkligen mitt ljus, dom smÄ liven. 
 
Nu ska jag ta en bit utav kladdkakan som fÄr agera tröst idag :P 
 
 

☆

Haha, gah! Skrev ett svar pÄ en kommentar jag fick nedan och just nÀr jag skrivit klart sprattlade Tyra, som ligger i min famn, till och allt raderedes. 
Skriver hÀr för jag insÄg att fler lÀr tÀnka pÄ detta. 
 
Jag tÀnkte inte pÄ att skriva det, men sÄklart! Det Àr ju en ny lag som kom förra Äret, det hÀr med dubbel-efternamn. Jag förklarade för P att pga den nya lagen sÄ spelar det ingen roll vilken placering namnet har men han tÀnker nog i gamla banor, dÀr första efternamnet blev ett mellannamn.
Sen Àr det vÀl inte hela vÀrlden tycker jag hur det blir i verkligheten. Jag fÄr in emellan post adresserat till Sofia, dÄ mitt mellannamn Àr placerat först sÄ folk tror ofta att det Àr mitt tilltalsnamn. 
Harald dÀremot blir ofta misstagen för Teodor, för att folk har förutfattade meningar och tÀnker att Teodor Àr mer vanligt sÄ Harald Àr sÀkert ett gammalt slÀktnamn/mellannamn.
Inte sÄ noga, bara folkbokföringen Àr rÀtt :) 
 
 
 

Söndag

Jag har haft en mysig helg hÀr hemma, ensam med barnen. Blev helt nedslagen av den dÄliga nyheten om lÀgenheten men hittade ganska snabbt upp ur hÄlet igen. Hoppas sÄ innerligt pÄ att nÄgon bara ska ge mig ett break. Det verkar inte alls vara poppis hos hyresvÀrdarna att man Àr ensamstÄende morsa.. SÀkert för att de flesta hyresvÀrdar Àr mÀn... 
 
Sedan fick jag igenom med P att barnens efternamn ska Àndras. NÀr barnen kom ut ur min mage (och fiffi) hette dom ju automatiskt Stenvall men jag Àndrade till Lans, eftersom att tanken var att jag ocksÄ skulle heta Lans till slut. 
Meen sÄ blev det sÄhÀr och först tÀnkte jag inte bry mig om det, men sÄ kÀnner jag att dom kommer vara vadÄ, 90% av deras tid hos mig. Och ska jag skriva Lans pÄ min dörr. Naah. 
P var ju motig först men gick med pÄ det Om hans efternamn fick vara sist. Bahahaha! Javisst. Jag vet inte hur ni tycker men i mitt huvud blir ju det sista namnet mer som ett tillÀgg. 
 
Harald Stenvall Lans & Tyra Stenvall Lans. Om skatteverket godkÀnner dÄ, men det antar jag ju!
Tyra fÄr ta ett djupt andetag om hon ska sÀga sitt fullstÀndiga namn, haha! 
 
Jaha nÀ men nu blir det till att ladda mentalt inför gyn-operation pÄ torsdag dÄ :(:(:(:( 
 
 

Torsdag

Uff.. Jag har haft en lÀgenhet pÄ G som jag trodde var en ganska done deal. Men sÄ sket det sig. Och det blev som ett slag i magen. 
AlltsÄ jag pallar inte att ha det sÄhÀr lÀngre, det Àr sÄ mentalt torterande att det inte finns ord som rÀcker till. Men sÄ finns det inget att göra sÄ jag bara mÄste. Har inget val och det Àr lika tungt det. 
Jag kan inte andas. 
 

■

 

RSS 2.0