Du sålde mitt hjärta
Och allt som var vårt
Jag undrar än hur du kunde
Du sa det var inte svårt
Nej, inget smärtar en hjärtlös man
Säg vad en man utan hjärta inte kan
Av allt det jag gav har du ingenting kvar
Jag ger vad jag har
Men du ger ingenting tillbaks

Så jag lämnar dig här
Jag måste gå nu
Ja, jag lämnar dig här
För jag vill aldrig, aldrig, aldrig bli som du
För du sålde våra hjärtan
 

Torsdag

Ikväll ville båda barnen lägga sig tidigt så jag passade på att ta ett bad. Shit! Vet ni när jag tog ett (badkars)bad sist? Kvällen före Tyra-förlossningen drog igång. 
Det såg ut såhär
😂
Tog tyvärr ingen bild idag ;) 
 
Men som jag har förbannat mig själv den senaste veckan över att jag inte har en droppe vin här hemma. Hösten kom ju bara pang på och huuur nice hade det inte varit såhär efter ett bad med ett litet glas rött och en chokladbit? Gah! 
 
Annars ja.. Pratade ännu en gång idag om hur rädd jag är för att vi ska bli magsjuka här hemma, eller rättare sagt att jag ska bli det. Och vad får jag höra när jag hämtar Harald från dagis? Jajamän, ett barn från hans avdelning fick åka hem efter att ha spytt. FML. Det är inte ens september liksom och det kör redan igång. 
 
Men på tal om dagis! (Förlåt förskola) jag fick så himla bra besked i eftermiddags! Tyra kommer att få en plats på samma förskola som Harald går på PLUS att det är på avdelningen som ligger vägg i vägg med Haralds och de brukar äta tillsammans oså. HUR FINT?! Tyra kommer ha sin storebror som stöd och kanske vice versa :) 
Det var fasen en stor sten som lyfte! Nu ska jag bara fixa ett jobb också, ha ha haa. 
*Så jävla bitter över att ha fått ge upp min fasta tjänst på bästa Solbo* 
 
Bästaste ungarna idag:
 

Onsdag

Alltså fyyyyy... 
Idag hände en sån där sak som bara händer mig. Förstår inte hur det är möjligt :/ Murphy Murphy Murphy. 
 
Jag bokade tid till BM för mååånga veckor sedan. Lång väntetid! Har inte gått på BM-mottagning här i Ua för när jag flyttade härifrån var jag ff så ung att jag tillhörde ungdomsmottagningen ;) 
Bokade iaf via Internet och såg att mottagningen låg kvar på Dalaberg som den gjort i alla år. Men det stod "under semesterperioden är vi i centrum" bla bla. Eftersom jag fick en tid efter semestern tänkte jag inte mer på det. 
 
Mamma åkte hela vägen hit idag för att barnvakt Tyra (Harald på dagis) och jag åker dit. Blir irriterad över hur extremt dåligt skyltat det är men ser till slut en liiiiiiten skylt på en dörr- Barnmorskemottagning. 
 
Väntar i 40 min!!! Går sedan till vårdcentralen som ligger intill och frågar. "Eh ja, mottagningen ligger nere på Södra hamngatan". FUCK! 
Då finns det 8st barnmorskor, varav 1 är kvar på Dalaberg men dels var det inte hos henne jag hade tid och hon hade dessutom semester. Kul. Alltså jag var så gråtfärdig när jag gick därifrån :( 
 
Inte nog med att jag skaffat barnvakt och så, jag har väntat i så många veckor på detta.
Att få ta ut min hemska hemska hormonspiral och även prata om mina skador som blev ihop med alla operationer efter Tyras förlossning. 
 
Jag har ju fått akne tack vare spiralen och nu om någonsin tyckte jag det skulle bli så skönt att få väck det med tanke på att jag ska på date snart 🙈🙈😁
 
Usch så förtvivlat :( men men! Fick en ny tid om två veckor :| 
 
 
Världens bästa och finaste mamma hade med sig en present till mig idag, helt random 😍 hon hade sprungit på smycken som hon tyckte att det stod mitt namn på och ja, mer rätt kan man väl inte ha ;) 
Tack igen ♡ 
 
 

Världens finaste ungar

 
Jag älskar ihjäl mig ♡ 
 

Tisdag

Sitter och tittar på Tyra när hon skapar kaos ;) blir så jäkla nöjd varje gång jag tittar runt här i rummet ☆ mattan som har näst intill samma gröna och rosa färg som tapeten, bordet&stolarna som tok-matchar leksaksköket. 
Slumpat dessutom! 
 
Något mer planerat är den andra sidan av rummet 
 
Nästan hela (utgångna) "Henskvik" :D
 
#älskaattmatcha 
 

Söndag

♡♡♡

Lördag

Nu när Harald går på dagis igen blev det inte alls den där sköna avlastningen när han åkte till sin pappa igår, jag har saknat honom från första sekunden :D 
 
Dessutom blev det så himla oförberett då vi hade lite tjafs efter förra gången (saker som inte sköttes) och allt blev lämnat i luften och P hörde inte av sig alls. Så när jag sedan två timmar före eventuell lämning/hämtning tog initiativ och hörde av mig fick jag kastat diverse personangrepp på mig. Bah okej. Men så frågade jag Harald samt kände av vad som var bäst för Tyra med tanke på bilresa och beslutade att vi skulle mötas direkt. Harald ville hemskt gärna träffa sin pappa och storebror ♡ 
Och Tyra-gos gjorde precis som vanligt och borrade in sig hos pappan och myste med hela sig, jag älskar att se det! 
 
P brukar tycka om att säga att jag är såå bitter och jag borde gå vidare med mitt liv. Vad han inte förstår är att jag började gå vidare för längesen, men bitterheten kommer nog ligga kvar ett bra tag. Och hur nonchalant får man lov att vara? Rasera någons liv och sedan ha mage att yttra åsikt angående hur de hanterar det. Oavsett hur våra liv blir i framtiden kommer han alltid vara skyldig till detta och jag är hur jävla bitter jag vill! 
 
Nu är det fokus på kvalitetstid med Tyra och längta till imorgon då Harryman kommer hem igen (läs jag får hämta honom på en parkering någonstans). 
 
 
 

Vårat hem

 
 Vi har inte vimplar & ballonger till vardags dock ;) 
 
Lilla toan 
"Stora" toan. Haha! 
 
 
 
 
 Möbler som jag vill köpa i framtiden är en till fåtölj, en sänggavel och ett vitrinskåp eller något annat tjusigt till den stora blommiga väggen i vardagsrummet. Ugh, kan ni fatta att någon valde att ha den blommiga tapeten på alla väggar i ena sovrummet? :D men som fondvägg duger den, sålänge! 
 
Har jag sagt att vi trivs? ♡ 
 
 

Söndag

Nuu är allt Harald-firande över för i år, och som vi firat! Min stora fina, kloka och underbara Harald. Och mycket fina presenter har han fått :) 
Minus för helgen har varit att jag blev dödssjuk igår (förkyld) och Haralds öga var supersvullet imorse.. Men annars en väldigt fin helg med vänner och familj ♡ 
 
Harald har fått problem med, vad jag tror är vaglar, fan helt meningslöst att gå till läkare ibland. Eehh ja jag vet inte, prova den här salvan? Hmm. Vet ni hur lätt det är att få ögonsalva i en treårings öga? Jag är glad om jag lyckas En gång per dag. 
 
Bästa bonuspappan har hjälpt mig med det mesta här hemma idag så imorgon packar jag upp det allra sista. Shit vi bor här nu! :):):) 
 
Annat kul såhär hux flux är att jag blivit bjuden på date så det ser jag fram emot! ☆ har dock sagt till karln att det får vänta lite eftersom det fortfarande inte är helt ordning på varannan-helg systemet.. På fredag ska P eventuellt ha Harryman MEN just nu är det väldigt oklart. Suck! 
 
 
 

Torsdag

Wow. Idag hände det som varit så nära länge, Tyra tog sina första (vacklande) steg :) 
Det är så magiskt tycker jag! Och så tidig min lilla docka ☆ hon är så fantastisk på alla sätt den tjejen! 
 
Harald får inskolning på nya förskolan den här veckan. Redan efter första timmen kände jag mig överflödig :D han har längtat och är så redo så idag fick jag gå iväg och imorgon ska jag lämna helt. Spännande! 
 
Jag håller på med lägenheten i vad som känns som dygnet runt, haha. Så är det när man inte har tålamod utan bara vill bara klar. Men det tar sig! Det som är kvar att antingen hänga upp eller packa upp är sådant jag inte kan göra själv. På söndag får jag en garderob så då kan mina sista kläder packas upp :) 
 
Men SOM vi trivs! Åh jag är så lycklig för den här lägenheten!! Helt perfekt för oss, även Mimmi har det perfekt. I veckan fick jag även en p-plats precis utanför också så  a l l t  bara faller på plats :) 
 
På lördag ska vi fira Harald med ett litet och hans första barnkalas, morsan här är taggad och har ordnat med fiskdamm. Lakan som vi hade som barn? Pfft, jag har köpt ett speciellt skynke 😜 barnens påsar är redan laddade osv. Ska bli kul! 
Och på söndag blir det kalas med familjen ♡♡ 
 
 

Söndag

En födelsedag och en flytt på samma dag, puh! 
Intensiv men fantastiskt bra helg :) 
 
 
 

🖤

 
Det är så galet att detta är för Ett år sedan!
Bara ett år och redan ett år! :D 
 

I'll be on the top

 So fall out of my hands
Out of my heart
And when you hit the ground
You'll be sorry that I'm not around
I will watch you
And you fall out of your mind
Out of your fantasy
When you hit the wall
Think of me
I'll be on the top just watching you fall
 
 
 

Storyn

Varje tyst stund jag får för mig själv bearbetar jag all skit. Det är så sjukt vad som blev med mitt liv. Jag är ändå optimistisk och hoppas ju på att få vara ordentligt  lycklig i framtiden men just nu är jag bara bitter över att jag haft noll att säga om detta. Man är två att skaffa barn och planera framtiden och sen BAM fuckar den ene ur totalt. 
 
 
December 2016. Vi börjar prata om att skaffa ett syskon till Harald. Kommer fram till att vi vill styra det till början av 2018, alltså satsa på att bli med barn i maj.
 
Januari 2017. Jag fyller år och vi får våran första kvällsbarnvakt sedan Harald kom. Vi går ut och har en underbar kväll. Blir kära på nytt och lovar varandra att minnas hur mycket vi älskar varandra när det är tufft. 
 
Februari 2017. Vi blir varse om att vi råkade göra en bebis på fyllan. Jag går med på att om P får en tredje son kan han väl få heta Vidar dårå, eftersom P velat ha det namnet till båda sina pojkar men blivit nedröstad. Jag vill verkligen inte ha en Vidar (haha) och hoppas ut i tåspetsarna att det är en tjej i magen. 
 
Maj 2017. Vi får veta att det är en tjej. P blir helt lyrisk. Han ska få en dotter. Han lovar att han ska finnas där bättre än vad han gjorde när Harald var nyfödd. 
 
Maj 2017. Gravid med Tyra. Ser på Instagram att en ny tjej har börjat på Ps jobb. Vad konstigt, han brukar alltid berätta om saker som händer på hans jobb. Första och enda gången jag blir svartsjuk och misstänksam i vårat förhållande. Fan att man inte kan lita mer på sin instinkt.
 
Oktober 2017. Tyra kommer äntligen! Sedan får jag vara med om det mest traumatiska som finns, att separeras från min bebis. När hon var två dagar åkte vi hem och samma natt åkte jag tillbaka till Näl med ambulans. Tre nätter låg jag där. P bondade så bra och fint med Tyra. Fantastiskt. Jag var så impad över hur han steppade upp och tog hand om alla barnen. 
Sedan kom jag hem. Och där startade skiten för mig. Jag var fysiskt svag efter all blodförlust och orkade ingenting. Dessutom hade jag hjärnspöken efter alla operationer. Mådde piss helt enkelt och hade lovat läkarna att jag skulle ta det lugnt hemma. 
Två dagar efter jag kommit hem meddela P att han skulle ut i skogen med pojkarna. Jag bröt ihop. Orkade egentligen inte alls vara själv med nyfödd men OK. 
 
Efter det kom vi in i exakt samma spår som med Harald. Jag tog allt. Alla nätter med Tyra, allt på dagen, alla blöjor- allt. Och då kom inte han in mer. Kunde inte ta egna beslut gällande henne och åkte jag iväg ringde han i panik för hon skrek. 
 
December 2017. P vill sterilisera sig men jag säger nej. "Jag sätter in en spiral och om vi fortfarande inte vill ha fler om 5år när den ska tas ut, Då kan du sterilisera dig". THE IRONY
 
Januari 2018. Våra närmsta vänner bråkar hela tiden om den här tjejen som P jobbar med. Hon har nämligen börjat följa kompisens kille på Instagram och det blir misstänksamt. Jag och P pratar ofta om det, jag SKRATTAR bort det och säger "Men fan vad nojigt herregud hon följer mig också nu, hon är väl bara nyfiken". 
 
Februari 2018. Jag är på 3månaders kollen med Tyra på BVC. Hade bett P gå för jag mådde dåligt men tjena, han gick ju aldrig till bvc. Fina sköterskan såg på mig att vi hade det skit hemma och påminde mig om att vi var mitt inne i tremåndersfasen. Jag fick nytt hopp och ny energi och kom hem till P och sa detta. "Håll ut! Vi är snart förbi denna tuffa tid". "Mmja jag vet inte" svarade han men det viftade jag bort. 
 
Alla hjärtans dag. Jag köpte vin och ost. Nattade barnen och vi satte oss i köket och spelade ett frågespel. Drack vinet, åt osten. Hade det trevligt men så kom en fråga där vi började diskutera att jag ville ha honom hemma mer, och mindre på jobbet. Han slänger ur sig att bara tanken på att spendera mer tid med mig får honom att vilja spy. 
Hela min värld rasar. Gråter mig till sömn och på morgonen åker han iväg till Frankrike. Jag smsar och frågar vad fan vi gör nu? Jag vill ha en paus, svarar han. 
"Då får det vara slut! Jag har redan gått här i 2 månader och varit ensamstående och är det inte värt mer för dig så stick." 
Han är iväg. Jag är hemma med barnen. Och jag gråter. Och gråter. Får till slut kasta mig iväg till mamma för att byta miljö. 
Vi pratar om att jag måste försöka få P på andra tankar. Att kasta bort vår fina familj för att det är tufft just nu är väl inte en bra idé. 
P vill ha en paus i ett par dagar för att fundera. När vi ska prata ut en vecka efter frågar han hur jag känner. 
Jag bryter ihop och säger att jag vill inte det här. Snälla, jag vill inte att det ska vara slut! 
Han svarar, "det här varit SÅ skönt för mig den här veckan. Jag vill att det ska vara slut. Åtminstone nu". 
Jag frågar om han har träffat någon annan. "Nej!"
 
Vi ligger med varandra en sista gång. 
 
Kommande två veckor gråter jag varje dag, hela tiden. Jag tar hand om barnen 100% och han är nästan aldrig hemma. När han är hemma stirrar han bara på sin telefon. Flinar hela tiden så jag frågar ofta, "vem pratar du med? Lovar du att du inte har träffat någon?" -"Jag pratar bara med (olika killkompisars namn) jag LOVAR *stirrar mig i ögonen*
Kommande 6 veckor ber jag om och om igen om att vi ska ge oss en sista chans. Nix. Han börjar bli rå och elak. Bråkar med mig om allt och säger han skiter i vart jag hamnar bara jag försvinner. 
 
När jag blir av med den lägenhet vi trodde jag skulle få brister det för mig och jag säger till honom att jag hatar honom. Jag hatar att han sätter mig i denna hemska sits. Nästan komiskt i efterhand.. 
Han blev förbannad över detta. Tyckte jag var extremt elak som sade så. Det slutade med att jag skrev ett långt brev där jag förklarade att jag hatar honom -- för att jag älskar honom. 
 
Dagen efter umgås vi hela dagen. Med alla barnen. Sedan nattar jag dom och sätter mig framför Tv:n. Hinner inte ens förbi vinjetten på programmet jag ska se förrän han säger:
"Jag måste berätta något för dig. Jag har träffat någon".
Vem är det? Frågade jag men jag visste så jävla väl. Jag visste redan i maj 2017 att hon var något för honom. 
"Spelar det någon roll?"
"Ja det är T***** eller hur??"
"Ja."
Fy fan. Fan fan fan. Så har du varit otrogen? Det är därför du ville göra slut? Du lämnar mig för henne?!? 
 
"Neeej.nej. det är inte sant. Vi blev ihop efter vi gjort slut. Dagen efter. Jag har INTE varit otrogen". 
 
Den här kvällen var den värsta i mitt liv. Jag har aldrig varit i chock på det viset tidigare. Jag skrek och grät, grät och skrek. 
Senare fick jag se att P hade berättat för T om min reaktion varpå hon kallade mig för psykfall. Fint. Som om hennes karaktär behövde fler negativa sidor. 
 
Sen kryper ju allt fram.
Hur P har börjat ligga med T på deras p-fest i Gbg. I JANUARI. Veckan efter min födelsedag. Min present var försenad så den kom dagen efter han kom hem från Gbg. Grattis älskling - puss. (Jag har bara börjat kn*lla min kollega som är 15 år yngre än mig men grattis) 
 
Hur T har kommit hem till vårat hem, P har haft date med henne i våran soffa så som vi alltid hade med vin och film. Sedan har dom gått och lagt sig i min säng och kn*llat. Med Tyras säng alldeles intill. Harald och Samuel i rummet bredvid. 
Bytte han sängkläder? Nej. 
 
Hur hon blev gravid nästan direkt. Och ska få deras son en månad efter Tyras ettårsdag.  
 
Jag hann väl knappt flytta från Std förrän dom gjorde slut en andra gång. För låt oss vara sanningsenliga, hon ville bara ha dramat och utmaningen. Och en bebis. Jag har så mycket avsky för den här tjejen. Så mycket som jag vet, har fått höra och bara det faktum av allt hon gjort mot mig och egentligen även mot P. Vilken totalt rubbad tjej! Men jag lämnar det där. Detta handlar inte om henne. Och det som faktiskt rör henne, alltså skyll dig själv. Du infiltrerade dig i mitt liv. Din son kommer växa upp och veta om att han kom till på detta vis. 
 
 
Jag och P drog en vända i om vi skulle försöka hitta tillbaka till varandra. Jag kallar det tillfällig sinnesförvirring. Det är ju vad som varit svårast för mig hela tiden, och det var enkelt när jag var arg men när det släppte. Jag älskade ju honom! Massor! 
Dessutom är det stor skillnad på en pojkvän och pappan till ens barn. Iallafall om man har levt ihop som en familj.
Men vad jag insåg rätt fort var att han kastade bort mig SÅ LÄTT för sin fling. Och sen ville han ha tillbaka mig när han inte fick henne. 
Då blev jag bara arg på mig själv. Fy för att dra ned på sitt egna värde så. 
 
Vad han inte förstod är ju att om man ens ska komma i närheten av att få en andra chans efter något sånt här så måste man bevisa att människan man kastade bort inte alls är så värdelös utan man skulle göra VADSOMHELST för att få den tillbaka. 
 
Hur dum och verklighetsbefriad får man lov att vara om man tror att jag skulle dra ett litet streck över och flytta tillbaka? 
 
Han hade allt och kastade bort det. Så jävla enkelt är det. Och med tanke på att jag och vi är allt, så klarar vi oss fint medan han sitter i sitt elände. Han sabbade inte bara för sig själv. För mig, för våra barn, för hans son/min bonusson, för hans familj etc etc.
 
Ja tack och lov så bor jag i Ua igen men min bonusson då? Vad ska vi ha för relation nu? Min fasta anställning fick jag ju säga hejdå till. Nu lever jag sjukt ovisst och kommer göra en bra tid framöver. Ekonomin är ju i bott. Jag kör runt på en gammal Saab som typ faller isär. 
 
Men.
Jag har våra barn, mina barn. Dom är med mig! Jag har min familj, mina vänner. Jag har ändå en bil som tar oss runt och jag har ju även en grym lägenhet som vi snart flyttar in i. 
 
Livet ordnar sig, säkert för oss båda två. Vi kommer nog att ha lyckliga liv sen. Just för att han inte bara är ett vidrigt ex utan även pappa till mina barn så kommer han alltid få ha en liten plats i mitt hjärta. Det är ju faktiskt stört! Han har behandlat mig värre än värst men jag kan inte hata honom. Jag orkar liksom inte det. Vi ska ju ses regelbundet i många år framöver. Ska jag vara ärlig tror jag att han kommer fade:a ut ur mig. Alltså till slut vara någon som jag känner likgiltighet inför. 
 
 

Ååååå

Världens finaste Stenvalls (Lans) barn! 
Mamma älskar er oändligt♡ 
 
 

RSS 2.0