Fredag

Oj oj, den här veckan.. 
Vi började med inskolning för Tyra. Hon älskar't! Så länge hon kan se mig :D men det kommer bli så bra. Tyvärr då så blev jag magsjuk på tisdag kväll :( båda barnen friska, eller vad jag trodde iaf, inte riktigt klok på om Tyra haft det. Men fick höra idag att det går magsjuka (och vattkoppor) över hela förskolan.  
Det var.. jätte hemskt! Men någon hjälp från universum måste jag ha fått för jag överlevde och det blev ingen katastrof med tanke på barnen. Jag började spy vid 22tiden och höll i stort sett på utan sömn fram till 2. Vid 3 vaknade Tyra så jag gick upp för att göra iordning hennes flaska. Höll såklart på att svimma där mitt i köket så fick bara skynda tillbaka till sängen och ligga där kallsvett.. Det har ju aldrig hänt tidigare men Tyra somnade om, utan flaska!! När jag hade samlat kraft gick jag upp och drack saft för att få upp sockret. 
Och spy lite till. Sedan ville tyvärr båda barnen upp kl5 och jag var inte klar med spyandet så det var bara till att låta Tyra stå bredvid. Hon skrattade mest, haha. 
 
Därefter var det nog värst. En HEL DAG hemma, utan sömn osv med två barn. Gah! Men, vi överlevde det också! Jag slumrade på soffan hela förmiddagen, tack och lov för barnanpassat hem ;) 
 
Igår orkade jag ta ut oss en stund och jag är symtomfri, men jag har fortfarande ont i magen och känner mig matt in emellan. Så imorse fick Harald komma till dagis igen men jag lät bli att fortsätta inskolningen med Tyra, det får bli på måndag igen. 
 
 I eftermiddags hade vi mormor'n här en stund och det är alltid guld ♡ 
 
Harald han utvecklas såå mycket nu, han blir så stor! Imorse ville han spontant måla en regnbåge och när han kom hem från dagis berättade han stolt att han hade fått en puss av sin kompis. Helt sjukt att man börjar pussas vid 3 dock :D haha 
(Jaa mamma jag minns vad jag höll på med på dagis) :P 
 
Jag såg ikväll att Tyras andra hand är på G nu, Tjoho! Det tar sin lilla tid :) 
Hon säger nu mamma, pappa, där, tack, hej och lampa. Tack och lampa är kanske dock bara jag som förstår då det är mer som Ack och Baba. 
 
☆☆☆
 

Kommentera!

Nå?:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0