Onsdag

Fy fan, du hemska dag! Gå och dö. 
Hur mycket ska man behöva orka med innan man faktiskt går av på mitten? 
Idag har Harald haft trotsen från helvetet. Ni anar inte. Tyra har vägrat att äta och Petter har varit sjuk, sådär som bara män kan vara... 
Känns som att jag vill bryta ihop och grina fast det orkar jag inte. 
Tar en cigg (ja men skjut mig) och hoppas på en OK natt. Imorgon ska Harald till dagis igen, Petter ska jobba (jo för lagom till kvällen blev han typ frisk) och jag ska ringa BVC och hoppas på ett mirakel - att jag ska beskriva felet med Tyra och dom ska direkt säga, aha men det fixar du såhär! Och så är allt fröjdefullt sen. 
 
Hon har sedan helgen successivt halverat matintaget och ikväll kunde hon knappt äta nåt. Och tro mig, jag har felsökt! En bebis som inte äter sig mätt är inte roligt..  
 
Är ju trist att allt är så depp här just nu, men sånt är livet ;) 
 
 

Tisdag

Heej.. 
Lilla storebror är på dagis och har det gött. Jag har behövlig egentid.. typ. Mina två plåster är med ;) 
Haha, älskar mina tjejer ♡ 
 
Sitter som på nålar och väntar ivrigt på att få höra från bästis som gör ett planerat kejsarsnitt idag. Älskade bebisar ☆ 
 
Annars har jag haft ett par tuffa dagar. P har varit i Norge fre-söndag och sedan jobbat heldag igår och idag. Att han var ledig och med oss ons-torsdag är bortglömt nu och jag känner mig så ensamstående :( tuffast i söndags då natten var skitkass och båda ungarna jävlades hela dagen. Vet mycket väl att dom speglas av mig och mitt humör men det blir ju ett dumt ekorrhjul. 
 
Igår var det mycket bättre med mina små änglar ;) även lördagen var fin, då hade vi mormorn här ♡ 
 
Jag kommer aldrig ut eller iväg när jag har bebis. När Harald var såhär liten trodde jag att allt berodde på hans kolik, jag gav mig liksom tillåtelsen att vara pausad för allt handlade om att jag skulle överleva. Det är nog lite så nu med. Även om jag får bättre sömn än med H så är det tufft att bolla två ungar OCH vardagen själv. Handling städning disk. Och som sagt, ungarna. 
 
En sån här dag skulle jag egentligen gett mig iväg till babycafeet och träffat andra, varit social och allt sånt där. Men jag bara  m å s t e  ladda. Först fick jag sova (40min) då Tyra för en gång skull sov kvar i vagnen efter turen till dagis. Tack! Och nu som sagt bara jag ÄR utan att behöva roa barn. Sedan måste jag ha energi till att hämta Harald och ge honom allt vad han behöver resten av dagen. Mat, närhet, stimulans. 
 
Ja, om jag hatade detta upplägg förr, att bo i en stad utan släkt och nära vänner med en gubbe som aldrig är hemma, så är det ingenting mot hur det känns nu. Vill fly varenda minut men vad gör det för gott. Skulle jag lämna P (vilket jag inte vill gud vilket knepigt inlägg det här blev) så får jag ändå inte flytta till Ua pga barnen så då skulle jag sitta ÄNNU mer ensam i denna stad. Nej tack. 
Och hallå, när P är ledig imorgon kommer allt kännas bra igen. Men klart att jag tänker i alla banor. Önskar såå att han kunde skaffa ett annat jobb så han/jag slapp dessa jävla heldagars pass. 
 
Men jag kan ju helhjärtat säga att jag lever för mina barn. Det är bittersweet. Känns fint att ge dom hela mig men jobbigt att det är på min bekostnad haha. Tokeri. 
 
Katrin Z tog nyss upp en intressant fråga; vad är bäst - att vara ständigt närvarande i sina barns liv fast ibland disträ med mobil/tv/whatever, eller att ha mycket egentid och istället vara 100 med när man väl är med sina barn. Vad tycker ni? 
Jag är ju helt klart alternativ 1. Måste tvinga mig själv att lägga undan mobilen för annars smyger den upp i min hand när jag är på 5e omgången av imse-vimse.. Men jag är sällan ifrån dom. 
Jag kan nog tycka att allt sker i omgångar. Just nu är jag med dom 100% men sen t.ex. när jag jobbar igen, då känns det viktigare att vara 100% närvarande. 
 
Jaja nä nu är det dags för mera kaffe :) 
Tjing
 
 

26:e

Vårat andra första-möte 😍
 
Idag är det alltså tre månader sen Tyra föddes. Så hela dagen har jag tänkt på allt runt omkring :) 
För ett år sedan (imorgon) skulle jag kissa på ett grav.test men glömde bort det i morgonstressen. Kände mig Så gravid och var bombsäker på att vi gjort ett "oops". Två timmar senare efter morgonrushen på jobbet och en hel del mensvärk gick jag på toa och såg att jag börjat blöda. 
Skickade ett sms till P om att jag troligtvis fick ett tidigt missfall. Jag blödde någon dag till och tänkte inte mer på det. Vi var mitt uppe i ett storbråk så helt ärligt blev vi lättade. Efter blödningen kände jag inte något, såhär i efterhand måste jag ju ha förträngt känslan? 
Men strax därefter började ju min magkatarr. Den håller på varje vinter pga mina psykiska.. problem? Vet inte vad man ska kalla det 😀
Det konstiga var att inget hjälpte. Och sedan blev jag tjock också. Herregud hur dum får man lov att bli 😂
 
Inte förrän en månad senare (27 feb) fick jag ett infall att testa mig för nu kom ju ingen mens och det hade gått 4veckor sedan det där "missfallet". 
BAM! Supergravid (8v)! Illamåendet från helvetet (upplevde aldrig det med Harald) och megasvullen mage. 
 
Men, eftersom jag tänkt på det Idag, den där blödningen var jäkla skum. Jag har läst om nid.blödning som kan uppstå när ägget fäster men med tanke på att jag kände mig gravid sisådär en vecka före jag fick blödningen så känns inte det troligt. 
 
Tyra är vårat dubbel-oops 😊  
Hon blev kallad för Räkan i magen för att vi åt räkor ett tag före vi fick veta att jag var gravid och det var fullt med små små räkbebisar som jag bara vägrade att äta. "Man kan inte äta bebisar" sa jag tårögt till P. Alla dessa ledtrådar liksom, jag brukar inte gråta i räkfrossor 😉
 
 
Och den där jäkla förlossningen. Huuuu. 
Eller rättare sagt, allt som var efter. Själva förlossningen förskönas ständigt i mitt minne 😄 
 
Jag har ju i efterhand upptäckt flera saker som går att koppla till de operationer som gjordes. Jag misstänkte att dom var vårdslösa och fick det bekräftat av min BM. När man är sövd är det ingen som tänker på att fiffi är ömtålig 😐 och när en läkare ska få ut alla rester av moderkaka i livmodern, ja då är det inte finkänsligt utan hela armen ska in och gräva, gröpa ur. 
 
Nu är det bättre men jag fick häromveckan låta min barnmorska  k l i p p a  bort hudflikar som.. ehm.. ramlat ur boet? 
Och jag har oerhört mycket med knipövningar att göra då all muskulatur är trasig. Detta är inte efter en enkel förlossning utan det är tack vare allt efter. 
 
Såg en tjej på Instagram idag som poserade med sin nyfödde, och de hade båda två på sig blöjor. Starkt som fan! Det är inte jätte glamouröst att föda barn. 
 
På tal om sånt hade jag även ett extra långtradigt avslag som höll i ca 6 veckor. Också tack vare operationerna. Fick vara mensfri i 2 veckor sedan satte jag in spiral och har blött sen dess. Kul som fan! 
 
Tänkte på min mage idag och tog en titt i spegeln. Varför kan jag inte ha tålamod och vara snäll mot mig själv? Den här magen är ju jättefin! Tycker jag idag iallafall. 
En månad efter / Tre månader efter.
 
Två veckor före 🤣🤣
 
TACK KROPPEN OCH MAGEN FÖR MINA FANTASTISKA BARN. TACK FÖR ATT DU INTE DOG NÄR BLODET FORSADE UR DIG. X2. TACK FÖR ATT DU TROTS ALLT FORTFARANDE HAR EN FUNGERANDE RINGMUSKEL OCH KISSAR EJ PÅ DIG HUX FLUX. DET FINNS HOPP FÖR FIFFIS MUSKLER. 
TACK TILL MINA BRÖST, NI PRODUCERADE MÄNGDER MED MJÖLK MEN DET BEHÖVDES INTE. NI ÄR OCH GÖMMER ER NU MEN JAG VET AV ERFARENHET ATT NI KOMMER TILLBAKA TIDS NOG. 
 
 🖤

Fredag

Selfies med min tremånaders 🤗
 
 

Onsdag

På tal om ingenting så sitter Harald alltid en stund om dagen vid sin surfplatta, något som till en början bara skulle vara något kort och gott men har blivit en del av exempelvis kvällsrutinen. Det som är så kul att se är ju hur han klickar vant runt på Youtube och det är två saker han varierar mellan. Abc i alla olika former och sånger, även olika språk 😀 och de senaste månaderna vill han nästan uteslutande se på videos där andra visar när dom delar leksaksfrukt och grönsaker. Han har haft några få egna sådana i sitt kök, frukt med kardborre, och han är helt fantastisk på att snappa upp vad allt heter både på svenska och engelska, så han visar en jordgubbe och berättar för mig att det heter strawberry 😄
 
Jag lade ut en förfrågan på köpochsälj-sida om någon hade delbar frukt att sälja och fick tipset om att Dollarstore hade, och dit åker jag ju gärna 😊 
 
Så idag fick jag köpt en låda full med leksaksfrukt och han blev så glad ☺
Han tog b.l.a. upp melonen och sa "watermelon" sedan delade han den och sa "red.. green". 
Frågar jag säger han även röd och grön såklart. 
 
Men jag tycker att det är sjukt häftigt att han lär sig så enkelt och kan så mycket på engelska. Han kan ju t.ex. både alfabetet och räkna till 10 på engelska. Och det är ju tack vare Youtube. Det känns alltid lite fel inom en när han spenderar för mycket tid med plattan men det är åtminstone inte bara trams där 😎 
 
 
Tidigare i veckan fick jag även upp en abc-tavla på hans rum, så allt känns väldigt komplett där just nu 😄
 
Det var en fylla-i-poster faktiskt 😊 
 
Tjing

Måndag

Sitter just nu med en kopp kaffe och två nutellasmörgåsar. Smakar gudomligt. Hur mycket jag gick ned på en vecka med ca 800 kalorier/dag i form av dryck? NOLL. 
Vet ni vad som var värst?? Vågen, som aldrig krånglar annars, visade först SEX KILO NER. Höll på att leta fram blåstutan när jag tänkte, hmmm... och vägde mig igen. Inte ett smack har jag gått ner. Fyfan! 😆
Och hur go är man då när man tänker "då ska jag faan äta nutellasmörgås!" Som att, tji får jag! Haha 
 
Äh. Nä men då antar jag att kroppen inte vill bli av med överflödet just nu. 
Fan 6 kg hade varit awesome. 😑
 
Jahaa.. Plågsamt värre att lämna prins Harald på dagis imorse. Ny avdelning och han bah: Nej. Nix, icke-picke, absolut inte. 
SÅ ledsen. Och nu kan han ju SÄGA vad han tänker. 
"Nej mamma inte gå. Harald jätte-jätte ledsen". 😭
Usch. Har inte fått något samtal så jag antar att det gick bra ganska snart efter att jag hade gått. Hade dock önskat att dom sa annat till honom, när dom slet honom från mig sa dom "mamma ska gå hem med Tyra nu vet du. Mamma måste vara med Tyra. Så kommer hon sen". Vore egentligen bäst att lämna Tyra ur ekvationen då han redan är sotis. 
 
 
Min godbit! Härligt det är med en ordentlig vinter förresten! 
 
P är borta på p-fest, en 24h variant 😥 
Så inatt när Harald vaknade fick jag gå till honom. Han vaknar en gång/natt och har gjort i två veckor nu tror jag. Gissar på 2 1/2 års utvecklingsfas. Klockan var 3 och Harald ville upp och äta gröt. Haha Nej! Slutade med att han fick snällt ta Petters plats i sängen. Supermys med en unge på var sida. 
 
På fredag blir Tyra 3 månader 💖 fort går det! Men jag kan inte låta bliii att längta till hon blir en liten minimänniska med en egen underbar personlighet 😊 fast hon är bra mysig nu, ler och skrattar (ljudlöst) så fort hon ser mig, vilket ofta stör i matningen för hon måste släppa dinappen för att flina 😍😍 
 
Tjing
 
 

Puh!

Vi pustar ut här, det var inte magsjukan för P! Men jag fick skippa babycafeet i förmiddags och det är verkligen mitt liv i ett nötskal. Här har jag inte dragit tummen ur på 2 månader och när jag äntligen gör det, så händer nåt sånt här! 
Ni vet ju hur jag ser på magsjuka och hur noga jag är, så innan vi visste säkert ville jag inte riskera att åka iväg till ett ställe där bebisar & deras mammor vistas och eventuellt bli dålig och smitta alla. 
Det krävs att återupprepas - magsjuka smittar ej före det har brutit ut, det är en partikelsmitta och du måste ha skiten för att ge skiten. Har man någon i familjen som fått det bör man exempelvis inte gå på samma toalett om möjligt. Inte torka sig på samma handduk osv. Extremt god hygien är väl en självklarhet. 
Jag kommer förevigt att minnas vad jag fick lära mig när jag läste till USK; magsjuka är en Fekal (alltså bajs) Till Oral (alltså mun) - smitta. Hur bakterierna kommer dit är upp till var och en, men när du blivit sjuk så är det för att du fått i dig partiklar från antingen spya eller bajs. Gött. 
 
På tal om bajs 😎 så hade vi en HEMSK upplevelse ikväll. P skulle natta Harald och Harald grät & bråkade som han ibland gör, det är ju tråkigt att lägga sig! Så först reagerade jag inte men det blev värre & värre. Till slut skrek han som en stucken gris så jag sprang in till skötbordet för att kolla läget. 
Hua! Då har lillprinsen suttit med bajs i blöjan jagvetinte huuur länge och rumpan är illröd och han har panikont 😢 
P står och försöker torka bort bajset med en halvtorr tvättlapp (omg män) så jag räckte över Tyra till honom och tog över. 
Harald skrek och skrek, vred på sig och grät. Det var såå fruktansvärt och flera gånger fick jag svälja gråten. 
Tvättade så varsamt jag kunde med mycket olja och ljummet vatten och sedan tog jag säkert en halv tub med Inotyol (mirakelsalva) över hela lilla rumpestumpen. 
Jag hade hunnit distrahera honom till att önska en låt så medan jag strök på salvan sjöng jag "Rocky rocky spindel". Efteråt tittade han på mig söndergråten och sa "aj aj rumpan" 😭 
Sedan borstade vi hans tänder (jag först sedan han) och när han var klar på skötbordet tog jag upp honom oså kramades vi länge. Läänge ❤ sedan klappade han mig på huvudet, som om Han tröstade Mig. 
Sen fick han säga godnatt till pappa, Tyra, Mimmi och Roboten och när jag lagt honom och gått ut från hans rum brast det för mig. 
Tänk vilket trauma för lite bajs. 
 
 
 

Tisdag

Precis som vanligt vaknade Harald (6:30 btw😎) och ropade "mammaa", "maammaa". Och precis som vanligt fick jag ta den arm som Tyra inte låg på och peta på Petter så att han kunde gå upp och ta Harald. 
Men, så satte sig P upp i sängen och sa;
"jag vet inte hur jag ska göra.." 
-"eh va, hämta Harald??" 
"Jo men jag vet inte om jag ska gå till jobbet eller inte" 
-"nähä är du sjuk?" 
"Jag spydde ju massor inatt, hörde du inte det??" 
-😑😑😑😑😑😑
 
Han går ingenstans. 
 
 

#itsmybirthday

Woop woop! 
P tabbade och började säga grattis igår. "Appappapp! Jag fyller imorgon!!" 😅
Imorse höll han på att glömma bort grattiset 😜
Han jobbar heldag idag (och imorgon) så jag är hemma ensam med barnen. Vi har inte varit ute alls tack vare äckelväder men haft det ganska bra ändå. Harald har fått bada och sånt för att dränera energi 😄 
P nämnde också som snabbast imorse att han har beställt present till mig som inte har hunnit komma.. Blir väl första gången som någon utav oss får i Efterskott, haha! Dödsnyfiken är Jag! 
 
Mmm. Annars är det första dagen på min.. Bantning! 😮 har aldrig bantat tidigare och har nog inte tänkt att göra i framtiden heller, när det finns tid att röra på sig och kanske, kanske t.o.m. träna 😉 
Men nu vill jag ha snabba resultat och jag TROR att detta kan funka för mig. 
Måltidsersättningar! Köpt på matsmart.se 👍
 
Ja.. Nu är jag den största småätaren som finns så hur klarar jag detta? 
Jag äter nötbars. Frukt. Läkerol. Tuggummi.. Och ett eller två smörgåsrån har åkt ner idag. 
Gottegris är jag också så köpte bara godissmaker. Chokladmix som man blandar med vatten. Mango & jordgubb som man blandar med mjölk. Och färdiga "smothies" med banan och jordgubbssmak. 
Till min stora besvikelse smakar dock alla som.. Ja måltidsersättningar, I guess. Liksom konstgjort, kemikaliskt 😕 jaja. Det ska bli spännande och se hur det går! Önskan är ju att tappa 5kg eller mer. Vi får se. När jag var 19år kunde jag tappa 10kg på en vecka genom att dricka te istället för att äta.. 😆 
 
Planen är att köra en vecka med ersättning till alla mål. Och sedan ersätta något mål om dagen tills lagret är slut. Men jag är som sagt bara på dag ett och det lär ju bli ASjobbigt 😆
 
Imorgon ska Harald till dagis och jag ska verkligen försöka komma iväg på babycafe.. Det är inte lätt när man bara vill sova när man får tillfälle 😁
 
❤❤
 

Torsdag

Herregud. Om du frågade mig när jag var tonåring, när jag ville bli mamma så hade jag svarat "runt 20". När jag närmade mig 20 hette det "jag vill ha barn innan 25!"
 
Nu blev jag gravid som 24åring och fick Harald när jag var 25. Tyra blev till på min 27årsdag och snart fyller jag 28 och kan konstatera följande:
Man är på sätt och vis aldrig redo för barn. 
Alltså. Nej. Man försöker tänka på hur det är med ex. lite sömn och tänker på den där gången man inte sov på en hel natt - och det var ju fine! Bahaha! Du har troligtvis aldrig upplevt sömnbrist på denna nivå och kommer förhoppningsvis aldrig att göra igen, sen alltså, när du inte längre har småbarn. 
TACK & LOV för att jag inte skaffade barn i tonåren. 
Det hade såklart gått men jag är så tacksam för allt jag gjorde istället. Typ, levde livet. 
Vad som faktiskt är viktigt före/i samband med barn är stabil ekonomi och ett stabilt förhållande. 
Det är sanslöst dyrt med barn! Första chocken är inte allt du måste köpa innan bebisen kommit, det kan man ju begripa. Nä första chocken kommer när BB skickar fakturan. Eller när du ska planera din föräldraledighet och inser att din inkomst kommer halveras. Eller när du första gången ska köpa blöjor, tvättlappar, babyolja etc. 
Andra chocken måste varit barnomsorgsavgiften/dagiskostnaden. Helt befängt dyrt och ändå är det billigt här i Sverige. 
Barnkläder i alla former. Barn växer hipp som happ. Jag tycker alltid att när jag kommit ikapp med rätt storlek är det dags att byta igen. 
 
Ett stabilt förhållande ja. Jösses. Jag är så jätte öppen med att vi höll på att krascha efter Harald. Vår räddning? Prata prata prata. Kommunicera. Så jävla viktigt. 
Och inför bebis nr 2 var vi noga med att pakta: Inga bråk i stundens hetta. Alltså, har natten varit kass och man är på pissigt humör så lär det bli tjafs. Men det måste stanna vid Tjafs. 
 
Och även om man känner sig redo och som jag, inte alls sugen på att resa och dylikt, så kommer det komma många stunder då man drömmer sig bort och önskar att man var "fri".
 
Jag och P brukar säga att vi ses fram emot tiden då barnen är äldre (det är möjligt och ändå njuta av nutiden) för då får vi allt de goda från alla världar. Då har vi våra barn men vi kan även bara få vara oss. Petter och Ellinor. 
 
Barn är livet. Barn är gudomliga gåvor! Men ibland saknar man det där livet där man bara hade ansvar för sig själv :D 
Fast jag vet att man är olika där. Det finns ju dom som bara lever för sina barn. Lever genom sina barn. Jag skulle göra allt för mina barn, men jag är fortfarande en egen individ. 
 
Och missförstå mig rätt, jag skulle aldrig byta ut den här tiden mot något. Varje dag stannar jag upp och mentalt nyper mig i armen för jag kan inte
  f ö r s t å  att jag har fått så otroligt fina barn. 
♡♡
 
 

Måndag

Idag har jag en go mammaledig-dag. Harald är på dagis och jag & Tyra sov en dryg timme efter vi lämnat honom där. Att vara mammaledig andra gången är inte i närheten av samma mys och "vad ska jag göra med all tid". Men iaf! Jag går runt och plockar här, Tyra i bärselen, sen ett dygn tillbaka är det bara där hon fixar att vara när hon är i mellanstadiet trött/pigg. 
 
Jag är såå sugen på att börja fixa med vad som ska bli Tyras rum, men för att göra det måste Harald flytta ut 😀 
Han sover ju fortfarande i spjälsängen och trivs så bra med det. Aldrig har han försökt att klättra ur och nu används den t.o.m. som ett timeout-verktyg när han tar trotsen till hysteriska nivåer 🙈
Men ja.. Tyra ska ju dit, inte för att det heller är bråttom. Men Harryman fick flytta dit när han var 4månader. Tror dock att Tyra kan sova hos oss längre än så, hon verkar inte störas av oss så som Harald gjorde. Herregud, jag minns hur han kunde vakna av prasslet som blev från täcket när man vände sig om 😑
 
Min tanke kring när han väl ska börja sova i sin juniorsäng är iaf följande:
Samma procedur som vi har nu dvs nedvarvning, gröt, pyjamas och borsta tänderna. Sedan går vi runt och säger godnatt till övriga i lägenheten, den sista tiden även till roboten 😄
Sen brukar jag lägga honom, sätta på melodin som är på hans monitor och gå ut, och inom 10min brukar han sova. 
Jag tror ju till 100% att när han ska sova i nya sängen kommer han att komma ut, men då får man väl bara följa med tillbaka, lägga honom igen och upprepa tills han sover? 
Jag tror inte alls på att lägga mig med honom, tvi en sån vana att skapa! Men däremot kan jag tänka mig, om det blir jobbigt för honom, att jag sitter med honom och successivt förflyttar mig närmare dörren och till slut ut. 
 
Jag är mycket för sånna där klassiska nanny-trick som många tycker är för hårda men dom funkar ju alltid. När Harald skulle läras att somna själv i sin säng gick jag efter 5minuters regeln, dock inte så hårt som den utger, utan när han blev för ledsen gick jag in och tröstade. Det tog ju bara ett par dagar av LÄTT kamp och sen dess har jag kunnat lägga honom utan problem.
 
En stor del av detta tillvägagångssätt är ju att inte prata för mycket, att inte plocka upp barnet i onödan osv. Så när han inte ville sova och ställde sig upp i sängen gick jag in, sa ingenting, lade honom ned, kanske klappade lite på kinden och gick ut igen. Man får ju göra om och om igen men det är verkligen värt det. 
Även dagsvilan går till på samma sätt, lägga i sängen, sätta på en melodi (som avslutas efter 20min) och sedan gå ut. Inga problem. Han bara lägger sig till rätta i sängen. 
 
Det slog mig nu att bara för att just detta innan varit så lätt kommer vi säkert få det megajobbigt vid sängbytet 😂
 
Det svåraste som det känns nu är ju att han ska dela rum med Samuel som är här varannan vecka. Ska dom läggas samtidigt eller vaa... 
 
Rummet som ska bli Tyras målade jag himmelskt blå med moln till Harald. Nu tänker jag någon rosa-lila ton, kanske lavendel 🌸 
 
Fast vi får se. Jag har fått ett litet frö i hjärnan om att det kanske går att ha Samuel i det lilla rummet. Jag ska mäta och kolla. Det är ju för att jag tycker synd om honom som måste dela rum med lillebror. I vanliga fall får barn egna rum när dom blir äldre liksom. Tjoff säger det och så är han tonåring och då är det nog sådär kul med en tjötig brorsa 😜
 
Uppdatering på katten också: veterinären ringde och inget fel hade hittats så hon skrev ut en antiinflammatorisk magmedicin som jag ger och ska ge i 14dagar till. Jag trooor att det här hjälpt men hon är ju ute hela dagarna så bajset har jag ej koll på. Dock, så bajsade hon ju direkt där hon stod varje gång hon ätit, när det var som värst. 
Jag ger även vitamintillskott, tarmflore-blaha och svindyrt foder. Måtte hon bli bra! 
Annars kan hon ju gött få flytta till någon av alla idioter här omkring som ringer mig hela tiden för att jag ska ta hand om min katt, efter att dom har gett henne kärlek. 
Hon är SÅ törstig på kärlek. Lite sådär så att om du ger henne lillfingret äter hon upp hela dig 😉 
 
Tjing
 
 

Torsdag

Men alltså..  Nej. Jag har inget att skriva. 
Snart bloggat i 10 år, haha! 
Februari 2008 startade jag bloggen. Minns att jag skrev mycket i "dagboken" på Lunarstorm före det. Tvi, vad jag är gammal! 
 
Och på tal om ålder blir jag snart ännu äldre. 28 år blir jag om ca 2 veckor. Ska inte fira alls. Ligger så jävla back pengamässigt så jag tror jag får magsår. 
Som t.ex. att min senaste räkning hos veterinären gick på 2700kr. Min självrisk på försäkringen ligger tydligen på 2800kr. Som ett dåligt skämt med andra ord. 
 
Vi bestämde ett datum idag för Tyras namnkalas. Meen så går det inte längre att hyra den lokal vi hade till Haralds namnkalas för ett rimligt pris, så nu måste vi hitta en annan lokal och hoppas att den är ledig då vi tänkt. 
 
Jo men vad fanken, jag får ihop ett inlägg idag ;)
 
Vi firade ju nyår här! Och det var en väldigt trevlig kväll :) 
Löjromstoast till förrätt, oxfilé till varmrätt och creme brulee till efterrätt. Klassiskt och sviiiiiin gott! 
Harald somnade tidigt och sov igenom allt. Tyra var vaken och somnade ordentligt (så vi kunde lägga ned henne en stund) före 12slaget så vi hade himla tur där. Vi fick gett oss ut på balkongen och sett på fyrverkerierna och skålat i champagne. 
Strax efter 01 skickade vi hem gästerna (dom bor ju 20m härifrån) för att vi skulle lägga oss men fastnade i go egentid och kom inte i säng förrän vid 03. Helt värt det, även om dagen efter var seeeeg. 
 
ÄLSKAR DOM ♡ 
 
Skägglurvas som är inne i grottigaste perioden nånsin.
(Skägget är längre än längst också)
Han har inaktiverat all sin sociala media och kan  i c k e  ställa upp på selfies 😜
Tur han gör god mat ;););) 
 
 
Nu, kära barn, ska jag lägga Tyra och sedan lägga mig själv. Imorgon väntar ett bvc-besök och på lördag tar jag bara med mig dottern, kör till Uddevalla och träffar vännerna 💖 
 
 

RSS 2.0