Torsdag

Känns som att Tyra bara väntade på att bli 7månader (i lördags) för denna veckan har hon både börjat ställa sig upp och krypa :) 
Harald har några första-gånger också, som igår när han ramlade och fick ha plåster för första gången :( 
 
Annars är det ju bara fantastisk sommar och allt som kommer med den ♡ 
 
Fett minus för veckan är att barnen har vaknat runt 4:30 v a r j e morgon :/ oså väcker dom varandra. Harald har oftast väckt Tyra men imorse vette tusan om det var en slump eller om lilleman har superhörsel för Tyra vaknade och när jag lyfte över henne till min säng kom ETT knak från hennes säng och 20 sekunder senare kom Harald springandes och dök ner i min säng. Det är väldigt mysigt att mysa med dom sådär på morgonen men tjena.. 4:30 är ju mer natt än morgon. 
 
Tycker dom sover oroligt över lag och tror det är värmen. Tänker passa på och fasa in Tyra i stora spjälsängen nu när vi ändå inte sover särskilt mycket. Håll tummarna ;) Det blir första gången dom får dela rum på riktigt så är orolig över det här med att väcka varandra..  
 
 
 
 
 

Tisdag

Jo och så var det den där lilla detaljen att Petter gjorde sin älskarinna gravid också. Har inte velat skriva ut just det tidigare, av respekt HAHA. Ja vad ska man säga? P dumpade sin familj för småbarnsåren var inte så jävla rockiga, och så trodde han att han skaffat sig en lek-kamrat men inte visste han att hon också ville ha hans avkomma. 
Känns dock väldigt bra att utav Petters snart 4 barn är bara våra 2 planerade. Eller ja, planerade av oss båda ;) 
Och när P fick sin första son var hans nya babymama bara 10 år 😂😂😂😂
 
Det var just denna bomb (och en liten till som bara rör honom och mig) som fick mig att bli totalt numb när det kommer till honom. Min första reaktion var att gapskratta och det är sällan jag gör annat när jag lägger en tanke åt det hållet. Fy fan så stört!
 
P borde sterilisera sig illa kvickt. Och sen får det ju finnas en vettig plan eftersom att det blir ett syskon till mina barn. Än sålänge är det bara drama där borta i Std för vissa lever på sånt, och då åker inte heller mina barn dit. 
 
Han kom iallafall hit med Samuel i söndags och Harald vart överlycklig. Tyra var också glad och det var väldigt skönt att se alla barnen ihop igen. 
 
 
 

😂

 
 
 

Söndag

 Morsdag och jag är så jävla tacksam över att få vara mamma till mina tokungar ♡ 
 
 
 

Fredag

Ikväll är jag jävligt happy!
Har haft en dag med blandat flyt och krångel men den avslutades med flyyyyt. 
Jag är solbränd(ej röd), väger äntligen samma som före Tyra, jag färgade håret (!) och det BLEV BRA :D så jävla trött på att bleka det och äntligen hittade jag/vågade prova en färgning som funkade. Är såklart fortfarande blond :) 
 
Suger i mig en 3,5a, Harald bad om att få lägga sig! Tyra slocknade till slut efter två timmars övertrötthet, jäkla vel med vilorna, mycket roligare att vara vaken såklart. 
 
Fick ett mail idag som får mig att hoppas på en viktig sak.. Men vågar samtidigt inte tro.. Får bara hålla alla tummar helt enkelt! 
 
Fick hemleverans av en beställning jag gjorde igår och jag är mycket ivrig på detta! Det är dags för Tyra att byta från babyskydd till bilbarnstol i bilen och tar därmed över Haralds. Harald har ju varit för lång för sin länge så jag köpte den som var minst på marknaden, alltså inte så mycket stol/material runt stolen som t.ex. våran Axkid är. Det blev Britax two way och jag hoppas att det här kommer bli precis lika awesome som det redan är i mitt huvud 😂 
 
Bjöd in mig själv till syrran imorgon så kan ungarna leka (läs hoppa studsmatta hela dagen) och Marie kan få hjälpa mig med bilen. Allt bilrelaterat går till henne för hon är badass på sånt! 
 
Jaa men så att.. tummen upp idag! 
♡ 
 
 

Onsdag

Okej så förra veckan blev ganska tuff, mentalt. Fina stunder med underbara vänner men det är när jag blir ensam, gärna sådär när barnen har somnat och det enda som finns kvar är jag och min hjärta & mitt extremt brustna hjärta.. Då är det fan skit tungt! 
 
Veckan började med att Harald helt plötsligt sa "nu åker vi hem!". Som om, det här var kul meen tillbaka till vårat RIKTIGA liv nu tack. 
Detta har inte släppt och han har även pratat mycket mer om sin pappa & storebror. Mitt hjärta går verkligen sönder när allas våra liv inte ska vara detsamma längre. Visst, vi kommer alla, vuxna som barn att vänja oss osv men just nu.. 
 
För att lägga grädde på moset har jag även konverserat mer med P igen, något som legat på is sedan flytten. Det har ju gjort att jag fått återuppleva allt IGEN, fått ny information att hantera, igen.. Och ja nä men liksom bara vara i all skit. 
 
Det finns dom som vill förminska min upplevelse med fraser som, kom igen, du är inte den första som blir bedragen av sin partner. 
Och nej. Det finns naturligtvis de som även går igenom mycket värre saker. Men för mig är det här fruktansvärt traumatiskt.
Det är inte bara ett svek och vad jag menar med det är att en sak hade varit nog. 
 
Jag sitter alltså med en nyfödd bebis, läker fortfarande från det helvete jag gick igenom efter förlossningen, mitt första barn agerar ut på alla sätt för han är svartsjuk och min partner, han som ska finnas där för oss alla i familjen - han är obefintlig. Han är i full färd med att falla för sin kollega och påbörjar en affär med henne. 
Ja, ni kan ju resten vid det här laget. 
Och för mig har P visat sig vara inget mindre än ett monster. En elak, psykopatisk mytoman. Så tro mig när jag säger att jag sörjer inte förlusten av honom. Jag sörjer förlusten av mitt liv, för det var mitt liv (och barnens) som raserades. 
Mina framtidsvisioner, min trygghet. Ja och min kärlek. 
 
Nu måste jag för mina barns skull försöka ha en förnuftig relation med P. Och det kan svida till i många skeden också, eftersom att jag satt naiv i vårat hem, efter att han gjort slut men före han kunde berätta för mig om den andra, och planerade hur bra vi skulle sköta detta. Hur vi skulle respektera varandra Om/när vi träffade nya. Hur vi skulle ta det lugnt med allt. "Med facit skulle jag ju aldrig ha skaffat barn" sa han och därför fick jag rätten till att flytta till en annan stad, för att han knappt träffat barnen ens 50% när vi levde ihop. "Jag ska leva ensam nu, jag är färdig med förhållanden" sa han, när han redan var ihop med henne bakom min rygg. Jag spyr på alla jävla lögner. 
 
MEN. Det som gjort mig mest ledsen denna veckan det har varit Haralds förhoppningar på att få "åka hem" eller "snart kommer pappa & Samuel". Så för hans skull ska jag verkligen försöka, även om de där 'varannan helg' planerna inte är aktuella än. 
Jag får försöka gå vidare med en ny slags relation med P, trots att jag aldrig mer vill se honom. Jag skulle vilja att han sakta bleknar bort ur mig. 
 
Nu har vi bokat en dag som dom ska få ses på och jag känner att jag längtar - för Haralds skull. Det är en sån sjuk känsla, för jag vill absolut inte träffa P men samtidigt känner jag Haralds längtan i hjärtat och han kommer bli SÅ glad. Det har ju nästan gått en månad. Och fr.o.m. nu handlar det inte längre om mig och P så vi ska ju inte heller ses på det sättet. Jag förutsätter att vi är artiga mot varandra och håller fokus på barnen och deras upplevelse. 
 
 
 
Jag må vara mycket och speciellt i en sån här situation. Men jag sätter alltid barnen först. Även när det verkar som att det bara är min hämnd så är allt verkligen för deras skull. Och som jag försöker få P att förstå, nu när han har behandlat mig såhär och sett till att jag inte kan lita på ett ord av vad han säger - ja då kan jag ju inte heller lita på honom när det kommer till mina barn. 
 
(En parentes, jag uttrycker det som mina barn, det är naturligtvis våra barn MEN.. Jag har även en pappa och en "pappa". Jag hoppas innerligt att mina barn kommer att få en pappa till slut.) 
 

Tisdag

Det är ju när man lyckas med sånt här som man känner att man kommer överleva ♡ 
 
 

I love you SO much

 
Ni är bäst mina tokiga, vackra, goa ungar ♡ 
 

Lite såhär idag

 
 

Tisdag

Whoa, den här dagen! ☀️
Först vaknade Tyra 4:30 andra dagen i rad. Vad är det med mina barn 😑🤣 Harald kom upp kl5. Är det ljuset? Gött störigt. Ganska direkt på morgonen blev det klart att P vägrar betala underhållet denna månaden. Vilket innebär 2 månader back och jag satt just idag med 20kr på kontot. Lite lätt panik så. Som tur var kom min pappa på besök idag och han lämnade en slant här ♡! 
Han tog oss även på en IKEA-tur så vi fick oss ett matbord. Och köttbullelunch 😊 Sedan följde han med hem igen och monterade ihop bordet. Snäll far 🤗
 
 
 

Lördag

Idag blev jag så smärtsamt medveten om att det Petter har gjort mot mig har förstört mig för troligtvis all framtid. Tillitsmässigt. Det här var det absolut sista jag trodde att jag skulle vara med om, har inte varit svartsjuk  ö h t  i något förhållande och med Petter har det funnits så många öppningar men jag har litat till 120% på honom. Har jag tvivlat så har jag frågat, han har svarat (troligtvis genomgående med lögner) och jag har släppt. Har verkligen aldrig varit tvivlande. Starkt trott på att den som har mig VILL ha mig och ingen annan. 
 
Men nu då. I framtida förhållanden kommer jag vara misstänksam. Jag kommer aldrig lita på en annan partner till ens 100% igen. Och det är så hemskt att någon annan människa har tagit detta ifrån mig. 
 
Jag kan nog fortfarande inte greppa det som har hänt. Det känns som en dålig, dålig tv-show. Vem gör ens såhär mot någon annan, än mindre mamman till sina barn?! 
 
Och det som jag bara inte kan förstå med otrohet, som i det här fallet då där han menar att han var färdig med vårat förhållande, VARFÖR VARFÖR VARFÖR fortsätta ligga med mig, bredvid mig, pussa mig, hålla om mig etc. Det är så förbi mitt förstånd. De gånger han har kommit hem från henne, nyknullad, och gett mig en puss. 
Han påstod att vi inte hade någon mer kärlek efter att han började ligga med henne och det är nog ett mytoman-drag. För hallå, tro fan att jag hade reagerat om jag plötsligt inte fick pussa/pussar, t.ex.?? 
Jag har även visat honom flera sms där han Efter han började ligga med henne, skickat till mig; "Jag älskar dig hjärtat" & "Jag kommer hem sen, kryper ner hos dig då älskling". 
Han kanske satt hos henne när han skickade det. 
 
Någon mer än jag som blir illamående? 
 
Ja nä, bara sjukt plågsam insikt här idag. Annars leker livet vidare här och vi är så lyckliga. Det är inget jag säger för att vara sån, utan det är en väldig skillnad på att bo ihop med någon men ändå göra allt själv, och att bara bo själv och göra allt. På sätt och vis är man mindre ensam såhär. Det är som bekant ensamt att vara med någon som är frånvarande.
 
Jag fick jag även en ny tanke och en eventuell dröm om att utbilda mig vidare.. Ska fördjupa mig i det.. När jag har tid ;) 
 
Haha fy fan, på tal om att vara ensamstående mamma, vet ni vad min syrra hittade på mig häromdagen?!
...
ETT GRÅTT HÅRSTRÅ. I MITT HÅR! Hahaha jag höll på att smälla av. Trodde henne inte först utan hon fick dra det och visa mig i handen. Helt kritvitt från rot till topp. Det var min ungdom det 😆😝
Jag blev även av med en 1cm bred slinga (närmast ansiktet såklart) i senaste blekningen jag gjorde, inte alls kul. Håret blev verkligen dåligt efter denna graviditet. Men vad som är skönt nu när man går den här vägen (post graviditet) är att man vet att till sluut blir man ungefär som sig själv igen. Efter Harald hade jag precis börjat känna mig okej igen med allt, vikt, hår, tuttar, utseende överlag när jag blev gravid med Tyra. Så det kommer, note to self: håll ut! 
 
 

Söndag

Igår fick jag hit MIN bil som jag har FÅTT av min pappa. Haha, helt sinnes! Det ingår inte i min uppväxt om man säger så, att man får ett körkort och man får en bil osv. Okej nu fick jag ju mitt körkort (för snart 7år sedan) men det var morfar/morfars arv som betalade. Nu hade min pappa en möjlighet och jag är så evigt tacksam!
Idag har jag kört mig och mina barn och jag bara log hela vägen. Vilken enorm frihet! 
 
Det är så märkligt att vara såhär lycklig mitt i allt. 
 
Jag har många bekymmer framför mig och ett par att beta av redan imorgon. Men allt känns bara rätt. Jag känner mig inte som förloraren om man säger så ;) 
 
 
 
😘

Lördag

 
 
Jag kan inte beskriva känslan av att inte bara vara tillbaka i Uddevalla men även på Skogslyckan, bara ett stenkast från där jag bodde innan jag flyttade till Std. Alltså det är magiskt! Tiden har på sätt och vis stått stilla och helt plötsligt går jag på samma gator med mina två barn. Går in på konsum som vanligt, fast med mina två småttingar. Det är som en dröm! 
Det är väldigt helande ♡ 
 
Barnen har det fantastiskt också, Harald går på lekplatsturné varje dag och tycker allt är mycket kul & spännande. Han har hittills inte nämnt sin pappa mer än en gång och det var i maten (en sked för..). 
Var ju orolig över att han skulle sakna sin pappa för mycket, jag minns ju hur det var i somras när P gick på vandring i en månad. Men tack vare att vi är i en ny miljö nu är det inget han tänker på. Han är ju som bekant mest van vid att bara vara med mig & lillasyster. 
 
Själva flytten var KAOS. Men det gick ju och jag börjar sakta komma i ordning här. Mimmi har det gott och lär sig nya stället. Allt känns på plats liksom! 
 
Det sista jag fick reda på ur det där svarta hålet som aldrig hade en ände på skiten, var att dom hade haft sex i min säng. I mitt hem med Harald sovandes i rummet intill. När jag och Tyra var iväg och skrev här i bloggen, "fast Harald har det gott hemma hos sin pappa & storebror". 
Alltså det är SÅ mycket fel och vidrigt i det så det finns inte ord. Från bådas håll men speciellt från P såklart! 
 
Näe men varje gång jag tänker på det så blir det typ
-MindBlown-
 
T, du är verkligen ett spån, som en (fd) granne till mig beskrev dig. Du går hem till mig, mina barn, lägger dig i mina lakan. Passade du på att prova mina kläder också? 
Tror ni P bytte lakan före eller efter? Nej. Så jävla äckligt. 
Med vetskapen om det där så fick ni iaf min välsignelse. Ni förtjänar verkligen varandra :) 
 
 
Jag ser fram emot min första lördagkväll här, har hittills inte varit (vuxen)ensam en enda dag sedan jag kom hit och kommer inte behöva vara ikväll heller. Till skillnad från Std..  
 
Tjing☆ 
 
 

And how do I explain this shit to our son?

You sit there with that look on your face like you won
Like nothing that I say is gonna change how you feel now
You sit there and you tell me you fell outta love
And we are in your way so you just gotta leave now
And we just need to understand your reasons
And you are gonna justify this treason
By telling me the promises that we sworn ain't enough
 
So now you gonna be another person?
And how do I explain this shit to our son?
How'd you tell a toddler about a girlfriend?
Daddy's gone
 
Well, I will be the strongest that he ever knew
And I will be there when he needs a love strong enough
Don't worry I will carry your share for us
No matter how bad the storm
I will be strongest that he ever knew and we'll leave you alone
 
You sit there with your phone in your hands and you're hurt
You tell me that you feel like you lost me when he came
I'm sorry but I cannot connect with your words
'Cause right now what matters isn't yours but it is his name
And we just need to find another income
'Cause she wants you to help her with her own one
And you want me to tell me that what you've done is okay
 
So now you gonna be another father?
And I will be a different kind of mother?
And you'd tell a toddler 'bout step brothers?
Daddy's strayed
 
Well, I will be the strongest that he ever knew
And I will be there when he needs a love strong enough
Don't worry I will carry your share for us
No matter how bad the storm
I will be strongest that he ever knew and we'll leave you alone
 
Let's talk about family
Let's talk about family
Let's talk of the ties and the lies and the love that we had in this family
Let's talk about honesty
You know nothing about honesty
I'll let go of your hands and our plans and the chance that we had with this family
 
Well, I will be the strongest that he ever knew
And I will be there when he needs a love strong enough
Don't worry I will carry your share for us
No matter how bad the storm
I will be strongest that he ever knew and we'll leave you alone

 

Tisdag

Det vart aningens mer folk här inne igår än vad det brukar vara, haha
 
Det gör mig glad och nöjd. Känns som en bra hämnd att få iaf 117 personer att veta sanningen om svinet Petter. 
 
Idag hoppas jag på ska vara den sista dagen vi måste spendera ihop på det här sättet. Imorgon går flyttlasset! 
För övrigt har jag väl fått sova 3h inatt då Tyra fick feber och vägrade sova. Hon somnade äntligen 4:30 och 5 ville Harald upp. Ni vet de där första dagarna i Tyras liv, när jag var för dålig för att ta hand om henne? Typ åkte ambulans och sånt. Då tog P hand om henne, och de andra barnen. Det är den enda gången på hennes nu halvåriga liv som han har funnits där för henne. I övrigt har han passat henne när jag har varit & ex. handlat. Fint. 
Han som hade lovat att med denna bebisen skulle han vara bättre. Mer närvarande. Jösses! Med denna bebisen skaffade han en annan tjej istället. Ganska komiskt.  
 
Jaja. Idag blir sista fixet.. Väldigt väldigt dålig timing med att vi ska vara sjuka just nu men inget är ju mer peppande än att vara på väg härifrån! 
 
☆ 
 
 

RSS 2.0