Söndag

I fredags vaknade jag upp (av att Harald lÄg & hostade pÄ mig) med halsont. Försökte ignorera bÀst jag kunde dÄ jag hade en liten vindejt planerad till kvÀllen och det gick ganska sÄ bra :) men igÄr vaknade jag upp med feber t.o.m. tack och lov har Harald ocksÄ varit risig för igÄr gjorde jag inte sÀrskilt mycket. BestÀllde pizza med hemkörning för att slippa laga mat :D 
Idag Àr Àven Tyra snorig sÄ vi har knappt varit utanför dörren. 
 
Var iallafall ivĂ€g med min lilla skrutt-saab i fredags till min systers jobb sĂ„ hon fick tvĂ€ttat den, haha. SĂ„n himla fin service ♡ 
 
 
 Har försökt att publicera detta hela dagen haha, det Àr nÄt knas med portalen. 
 
 

Onsdag

Helt barnledig Àr jag ju bara en gÄng i mÄnaden och kommande 2-3 tillfÀllen ser jag sÄÄ fram emot! 
Först blir det en vinkvÀll med tjejerna och sen i början av november tar min mamma mig pÄ spa !!!! 
Ni anar inte hur mycket jag lĂ€ngtar! Vi ska till Varberg och Asia Spa ♡☆♡ 
Jag har aldrig varit dÀr sÄ ska bli kul att se den staden :) ska bli underbart med lite egentid med mamsen och att fÄ lyxa, verkligen maxa egentiden frÄn barnen! 
 
GÄngen efter det Àr inget spikat men jag kan ju tÀnka mig vem jag Àr med dÄ ;) och efter det Àr det nyÄrshelgen. Kan tÀnka mig att efter nyÄr kanske det Àr dags för Tyra att Àven hon Äka till pappan varannan helg. Shit, tÀnk att ha varannan helg "ledig" :D
TyvÀrr kan det mycket vÀl bli sÄ att det blir min jobbhelg.. Haha, jÀvla vuxenliv! 
 
Vi♡ 
 
 

MĂ„ndag

Jag sitter och vÀntar pÄ att Harrymannen ska lÀggas, han sitter just nu i soffan med Mimmi i knÀt och tittar pÄ Lilla Spöket Laban. Standard just nu :) 
NÀr han Àr i sÀng ska jag bums i ett varmt bad! Haft migrÀnlikande spÀnningshuvudvÀrk till och frÄn hela dagen idag :/
Vi Àr för övrigt inne i en period dÀr Tyra Àr stÀndigt grinig pga tÀnder och Harald Àr förkyld och trotsig. MÄÄnga brÄk/dag och man Àr helt matt pÄ kvÀllen. 
Men vi har ju mÄnga ljusa stunder ocksÄ :) 
 
 
☆
 
 

Lördag

 Idag för ett Är sedan lÀmnade jag Harald pÄ dagis och pÄ vÀg dÀrifrÄn ringde jag till mamma som alltid. Hon var pÄ en strÄlande promenad, nÀstan lyrisk över hur vackert vÀder & hÀrlig promenad hon tagit sig. Jag var ju höggravid och gick uppför en massa trappor sÄ jag var inte lika lyrisk ;) 
NÀr jag precis kommit till toppen av trapporna hÀnder det nÄgot i andra sidan luren och det var alldeles fruktansvÀrt att höra! En mening avbryts och jag misstÀnker att hon har halkat till eller nÄt, men nanosekunder senare hör jag bara hur hon skriker och nÀr jag frÄgar vad som hÀnder fÄr jag bara pust stÄnk och stön tillbaka.
OsÄ efter en evighet svarar hon att hon har ramlat. "Jag kan inte stÀlla mig upp, jag tror nÄgot Àr brutet". 
 
DÀr stÄr jag, i Strömstad, lÀngst upp för flÄsande trappor och mer eller mindre hÄller andan. Sen tÀnkte jag omedelbart sÀtta mig i bilen och Äka till henne, i Kungshamn. Men det hade ju tagit en timme haha, och som tur var kom det grannar till hennes undsÀttning. Hon satt i en liten skogsdunge och hade halkat pÄ blöt mark/sten och fÄtt en extremt galen spiralfraktur pÄ ankeln. Fy pyttsan! 
Det blev ju ambulans sÄklart och gips. 
 
Vi (jag) hade oroat mig sÄ himla mycket över att Tyras ankomst skulle krocka med hummerfisket. Pah! Nu stod det ju klart att mamma inte skulle kunna sÀtta sig i bilen och köra till oss nÀr det blev dags. 
Och det Ă€r ju ocksĂ„ dĂ€rför jag fick sitta med hemska hemska vĂ€rkar hela vĂ€gen till Kungshamn och sedan NĂ€l en mĂ„nad senare. ♡ 
 
 
Denna veckan (i nuet haha) haf varit ganska hÀndelserik. Bland annat sÄ fastnade Mimmi i en tall hÀr i skogen intill, suttit dÀr i minst ett dygn och jag fick veta det tack vare att jag lade ut en efterlysning pÄ facebook. Jag fick hjÀlp av snÀlla grannar och killen som jag dejtar :) och efter 4h fick vi ner henne. 
 
 
IgÄr var jag pÄ en anstÀllningsintervju och jag tror att den gick bra... Men alltsÄ jag vill inte ha det jobbet, haha! Fy sÄ hemskt, jag vill naturligtvis ha ett jobb men detta, som jag först trodde var nÄgot jag jobbat med tidigare, visade sig under intervjun att vara nÄgot mycket sÀmre. 
Om jag sÀger sÄhÀr, pÄ mitt förra jobb fanns det 5 avdelningar och ca 40 boende med kanske 3st som kunde bli aggressiva. Detta jobbet var pÄ en avdelning För enbart aggressiva (dementa) personer. Jag tror inte jag hade pallat alltsÄ! 
SÄ jag sitter och hÄller tummarna för att jag inte ska fÄ det :D 
 
Sen sÄg jag nÄgot som jag tyckte var lite fantasilöst, en som döpt sina döttrar till nÀst intill samma andranamn, bara att ena slutar pÄ A och andra pÄ E. JÀttefina namn, men trÄkigt. 
MEN sÄ hörde jag nÄgot igÄr som jag tyckte var snÀppet vÀrre. Jag hoppas ju pÄ riktigt att det Àr ett skÀmt! 
Det som ska bli ett lillasyskon till mina barn (Àven om de ej kommer ha kontakt, ganska oklart i dagslÀget) sÀgs ska heta Harry. 
ALLVARLIGT?! 
Du vet vÀl om att vi kallar Harald för Harry? Kunde du verkligen inte komma pÄ nÄgot mer originellt? Du Àr sÄ jÀvla pinsam, sorry not sorry! 
 
 
♡ Mina gosisar ♡
 
 

Snart 1 Ă„r sen

TÀnkte pÄ förlossningen med Tyra. SÄg pÄ en youtube-förlossning hÀromdagen (Àlskar't) dÀr en förstföderska var sÄ duktig och nÀr hon fick panik i vÀrkarna sa barnmorskan Ät henne att inte bli rÀdd. Det var dÄ ingen som lugnade mig nÀr jag fick panik nÀr Tyra kom. Jag var skogstokig och Àr 100 pÄ att om nÄgon bara hade tagit tag i mig och pratat med mig sÄ hade det gÄtt bÀttre. De sa bara sÄdÀr bortviftande "sÄ sÄ, det gÄr jÀttebra" och "jooodÄ" nÀr jag skrek "Nej det hÀr gÄr inte". 
 
Det Àr vÀldigt kul ÀndÄ att ha tvÄ sÄ olika upplevelser pÄ förlossning. Med Harald, dÄ framförallt i slutet med krystningarna, dÄ kÀnde jag ju inget (epidural) och var vÀck pÄ lustgas sÄ jag lÄg stilla, personal och P sa till nÀr jag skulle krysta och dÄ gjorde jag det. 
Med Tyra dÀremot, helt utan smÀrtlindring - skrek jag, vred pÄ mig och slet i P. 
Önskar sĂ„ att barnmorskan hade fĂ„ngat upp mig i stunden, tittat mig i ögonen och lugnat mig. Det blev inte vĂ€rre Ă€n vĂ€rst men det visste ju inte jag i paniken. 
 
Med Harald gick vattnet flera dagar före sÄ nÀr han kom ut var han torr, lite gul och arg ;) Med Tyra tog dom hÄl pÄ hinnorna en dryg timme före hon kom, sÄ hon kom ut med ett splasch.
 
Minns ni att jag skrev efter Harald hade kommit att min barnmorska sa att man alltid kommer ihÄg en sak som var lite knas frÄn sin förlossning? Med Harald var det ju helt klart barnmorskans fejk-ögonfransar. Enorma, perfekt uppradade ögonfransar som flaxade mellan mina ben nÀr jag krystade :D 
 
Med Tyras minns jag sÄ vÀl undersköterskan som ocksÄ hette Ellinor, och nÀr Tyra kom med ett splasch ut pÄ mina fötter (var ju helt fel i sÀngen) tog hon av mina sockar som det nÀst intill droppade om och sa 
"Jag slÀnger dom hÀr?" Haha. 
 
Tyra kom ut sÄ röd att hon nÀstan var lila. Vet nÄgon vad det beror pÄ? Har det med vattnet att göra tro? Hon var vÀldigt varm ocksÄ, men det Àr dom ju alltid nÀr dom kommer ut :) 
 
Sedan kan jag fÄ nÀstan Ängestattacker nÀr jag tÀnker pÄ vad som hÀnde efterÄt. Sista minnesbild Àr att jag ber om hjÀlp med halsbandet samt lÀmnar Tyra till P. NÀsta minnesbild Àr nÀr de rullar mig frÄn OP till uppvaket. Men alltsÄ kÀnslan dÀr.. Jag kunde inte prata och slumrade nog mest, men första gÄngerna jag öppnade ögonen var allt bara vitt. Efter en stund kÀnde jag att det sved i halsen sÄ jag förstod att jag hade varit intuberad. 
Tyra kom 07:37 och först vid 12tiden kunde jag börja prata och förstÄ vart jag var samt vad som hade hÀnt. Jag hade Àven kateter vilket var första gÄngen för mig. LÀrorikt dÄ jag jobbar en del med sÄnt som Uska. 
 
Jag förstod inte alls hur jobbig den upplevelsen var för mig förrÀn jag var pÄ samma stÀlle igen, ett par dagar senare efter Ànnu en operation. SÄ fort jag vaknade dÄ andra gÄngen och sköterskorna sa att allt hade gÄtt bra sÄ brast det helt för mig. TÄrarna sprutade och de runt omkring frÄgade om jag hade ont. 
"Jag Àr bara lÀttad" fick jag fram. LÀttad över att vakna igen. JÀtte jÀtte hemskt! Den andra operationen var ju inte lika dramatisk och jag förlorade inte en massa blod plus hade inte varit intuberad sÄ jag var inte alls sÄ borta som tidigare. Men jag var ju med pÄ ett annat sÀtt före och trodde in i det sista att jag skulle slippa narkos, sÄ nÀr de sövde mig förlikade jag mig med att jag skulle kunna dö. Det lÄter löjligt dramatiskt sÄhÀr i efterhand men hjÀrnan fungerar ju sÄ, inlÀrningspsykologi = "sist jag var hÀr/gjorde detta förlorade jag massvis med blod, alltsÄ kommer det hÀnda igen". 
 
 
VĂ€rldens hĂ€ftigaste och bĂ€sta upplevelser som gett mig tvĂ„ fantastiska gĂ„vor ♡ 
 
Förlossningarna var ju som dag och natt, lÄngsam och snabb, smÀrtfri och smÀrtsam. Men! BÄda barnen vÀgde 4kg, bÄda var 52cm, bÄda kom sent trots mÄnader av förvÀrkar men ingen behövde igÄngsÀttning. Och bÄda Àr födda vid sjutiden. Harald 19:32 och Tyra 07:37. Och bÄda gÄngerna satt alltsÄ moderkakan fast efterÄt. 
 
 
Ă…Ă„Ă„Ă„ jag Ă€lskar ihjĂ€l mig!! 
 

Söndag

Denna helgen har jag verkligen kÀnt mig som en powermama! PÄ mÄnga sÀtt, det hÀr varit vÀldigt harmoniskt och mysigt, in emellan all trots och tandsprickning :| 
 
I fredags Äkte vi till Coop för storhandling. Ganska svettigt mot slutet dÄ Tyra hade fÄtt nog, men vi gjorde't! NÀr vi skulle ut till bilen igen öste regnet ner sÄ barnen fick varsin klÀmmis och vi vÀntade pÄ att den, eventuella skuren, skulle dra förbi. Men det sÄg mörkt ut sÄ jag tog beslutet att gÄ & köpa ett paraply. Ville inte gÄ in pÄ Coop igen med alla varor sÄ vandrade upp lÀngs med torp. Först pÄ Stadium sÄg jag paraplyer! Harald fick vÀlja fÀrg - blÄ. 
-"DÄ blir det 100kr" sÀger kassörskan. 
"NEJ NEJ NEJ" skriker min hjÀrna, "du kan ju inte köpa ett paraplyfan för 100kr!!" 
(Kan vi bara komma ihÄg att jag Àr ensamstÄende pÄ förÀldrapenning) 
Men vi var ju tvungna att ha ett paraply. Och fan sÄ pinsamt att sÀga; "Nej det var för dyrt!" 
SÄ jag betalade och tog paraplyfan och vi gick mot utgÄngen. 
JA MEN VISST FAN HADE DET SLUTAT REGNA. 
Ha ha haaa! 
 
Det kom dock en till skur medan jag lastade in ungar och matkassar i bilen sÄ  h e l t  förgÀves vart det ju ej. Hmf. 
 
Körde förbi driven pÄ McDonalds och köpte en Happy Meal till Harryman & mat till mig. Barnen somnade i bilen sÄ maten Ät jag hemma pÄ parkeringen innan jag vÀckte dom :) 
Det var Haralds 2a Happy Meal i livet och han var sÄ nöjd! Leksaken var en enkel bildvariant av rubiks kub och den har han grejat flitigt med hela helgen. 
 
PÄ kvÀllen blev det vad som nu Àr obligatoriskt ostbÄgar/ostbollar, saft och Spöket Laban/Hitta Nemo. 
 
I lördags Ă„kte vi ivĂ€g till ÖoB, Harald Ă€lskar nĂ€r vi Ă„ker dit :D mest för namnet, Konsum Ă€r gröna affĂ€ren och Willys Ă€r röda, men ÖoB Ă€r ju "Ett Ö och Ett O och Ett B" ;) 
Och eftermiddagen spenderades pÄ lekplats(er). 
 
Idag har det varit regnigt sÄ vi har haft lite trÄkigt in emellan men ÀndÄ kul. Barnen fick pannkakor till brunch. Vi har lekt med bollar, lekt kurragömma och hann med en liten promenad innan regnet. NÀr Tyra vilade mÄlade jag och Harald. Sedan gjorde jag trolldeg som Harald satt lÀÀÀÀnge med. Men sen kröp det i benen sÄ vi fick gÄ ut i regnet iallafall. 
 
Nu sitter jag Ă„terigen och tittar pĂ„ Spöket Laban, haha. NĂ„got som gjort mig till powermama denna helg Ă€r allt ovan pĂ„ vĂ€ldigt hackig sömn. LĂ€ngtar till en ordentligt bra natt nu! Men fick upp pĂ„ fb-minnen hĂ€romdagen en status som pĂ„minde mig om nĂ€r Harald alltid vaknade 4:30. Den tiden Ă€r ju förbi och Tyra sover till 7 ♡♡ 
Men det Àr mkt spring och dom kan ju aldrig ha nÄgot för sig samtidigt utan avlöser gÀrna varandra. 
 
☆ 
 
 

T a c k

Önskar att jag var rikare pĂ„ ord inför det hĂ€r inlĂ€gget. Önskar jag kunde förmedla ordentligt hur ofantligt tacksam jag Ă€r för tvĂ„ personer i mitt liv. 
Jag lever för mina barn, men jag hade aldrig kunnat leva vidare utan min mamma och min bonuspappa. Som dom stÀller upp för mig och har gjort sÄ extremt mycket nu detta halvÄret, som varit det tuffaste tiden nÄgonsin i mitt liv. 
 
Förutom att vara min mamma och min allra nÀrmsta vÀn har min mamma rÀddat min ekonomi varje mÄnad. Det Àr tack vare henne som dubbelhyror blivit lösta, tack vare henne att jag har mat att ge barnen. Utan att rÀkna nÄgot pÄ det har hon lagt ut mycket mer Àn P har betalat i underhÄll hittills. 
 
IkvÀll har min bonuspappa Rune varit hÀr i fyra timmar. Först jobba en hel dag och sedan Äka hit för att hjÀlpa mig med diverse. SÀtta upp hylla, laga lampa osv. 
 
Det Àr ju dessa tvÄ som har hjÀlpt mig med mina tvÄ flyttar. Betalat och kört slÀp, burit alla möbler, mÄlat och tapetserat. AlltsÄ allt. 
 
Jag Àr sÄ obeskrivligt jÀvla tacksam för att ni finns! Och för att ni stÀller upp om och om igen.
đŸ–€đŸ–€đŸ–€
 
 

Tisdag

Jag och min mosiga mammahjÀrna var hos barnmorskan igÄr.. Haha..  
Jag fick b.l.a. p-piller som jag ska prova (vi/hon tog ut min spiral).
 
BM: " jag skriver bara ut för 3mÄnader sÄ fÄr du komma hit pÄ drop-in sen och förnya om du tycker att de funkar"
Jag:" Japp. Öh *rĂ€knar pĂ„ fingrarna* sĂ„ typ i december nĂ„gon gĂ„ng? 
BM: "Ja du mÀrker ju nÀr kartan börjar ta slut" 
Jag: "ja.. sÄklart! Ha ha.."
 
BM: "försök kom ihÄg att knipöva! Man kan t.ex. sÀtta en post-it pÄ spegeln som pÄminnelse och göra knip nÀr man borstar tÀnderna"
Jag: "men ja, smart!"
Senare och efter gyn. undersökning 
BM: "Ja det Àr helt normalt och helt ok men prova att öva med tandborsten!" 
Jag: "Eeeehh?"
BM: "Ja att knipöva nÀr du borstar tÀnderna?"
Jag: *skratt* "jaha jaja haha, jag trodde du menade nÄgot annat med tandborsten....."
*STEL STÄMNING OCH PINSAMMA SKRATT* 
 
 

Söndag

Valvaka! SÄ spÀnnande! 
TÀnk att jag röstade för tredje gÄngen idag. Jag har sjukt mÄnga runt mig som röstar pÄ SD och för mig Àr det helt galet. Jag tÀnkte rösta pÄ dom nÀr jag var 18Är och röstade första gÄngen. I sista stund Àndrade jag mig och röstade pÄ C. 
Anledningen till att jag övervÀgde var pga en ohÄllbar situation dÀr SD var det enda partiet som öppet rÄkade om problemet. Alla andra lÄtsades som ingenting. Jag kÀnde mig ocksÄ manad av att de andra partierna hotade med bojkott om SD skulle komma in i riksdagen. Det Àr inte sann demokrati. 
Även nu, hur emot jag Ă€n kan vara SD, tycker jag att man ska lyssna pĂ„ demokratin. Vill majoriteten av svenska folket ha SD som ledare - Ja dĂ„ ska det vara sĂ„! 
 
Andra valet jag röstade i valde jag Äterigen C. Men i Är förvÄnade jag mig sjÀlv faktiskt! Jag var helt 100 pÄ att jag skulle rösta pÄ M dÄ jag upplever det som bÀttre Àn S. Jag Àr för övrigt lÀngst ifrÄn V i allt. 
 
I Är röstade jag pÄ KD. Det Àr partiet som jag hÄller med i flest frÄgor och jag stöttar sÄ gÀrna en ung kvinna, dessutom smÄbarnsmamma! 
 
MÄnga mÀn runt mig röstar pÄ SD och jag fattar. Men nÀr kvinnorna gör det. AlltsÄ, va? Man kan nÀstan aldrig hÄlla med om allt i ett parti, jag vÀljer det som jag lutar mest Ät men visst finns det Àven frÄgor dÀr som jag inte stöttar. Men att rösta pÄ SD enbart pga invandringen och helt blunda för deras andra frÄgor Àr knas! Deras kvinnosyn Àr redigt gammaldags och de Àr lika hatiska mot homosexuella som invandrare.
Jag tycker en sĂ„n enkel sak som abortfrĂ„gan. HUR KAN MAN SOM KVINNA RÖSTA PÅ ETT PARTI SOM ANSER ATT KVINNAN EJ SKA FÅ BESTÄMMA ÖVER SIN EGNA KROPP? Det Ă€r fucked up! 
 
Haha, jag pratar aldrig politik annars och lÀmnar det dÀr. 
 
Det Àr söndag och barnen har varit hos deras pappa.
(Bara f.k. varannan helg, varannan gÄng bara Harald fre-söndag, varannan gÄng bÄda barnen lördag-söndag. Tyra Àr inte gammal nog att vara ifrÄn mig tvÄ nÀtter.)
Det var tufft för lillan denna gÄngen, lite för mycket intryck pÄ ett dygn sÄ hon har varit skör sen hon kom hem. Harald kraschar ju alltid, det Àr som ett rus att Äka till pappa & storebror och det Àr 100% frÄn början till slut. SÄ nÀr han kommer hem och landar i lugnet blir han vÀldigt.. jobbig, i brist pÄ annat ord. DÄ mÄste jag försöka se förbi brÄken och ge kÀrlek kÀrlek kÀrlek och det Àr fasen inte lÀtt alla gÄnger. 
 
Sedan blir jag lite putt, sist han kom hem hade han en stukad fot och idag en blÄtira. SjÀlvklart slÄr han sig hos mig ocksÄ men det hÀr Àr förbi enkla blÄmÀrken. Men jaja.. 
 
SÄ vad gjorde jag nÀr barnen var i Strömstad? Jo jag gick pÄ dejt :P 
VÀldigt roligt, vÀldigt trevligt och vi ska definitivt ses igen. Sen fÄr vi se vad som hÀnder i framtiden :) 
Som jag sa till honom, det Àr ju en stor komplimang i sig att bli utbjuden av nÄgon som trÀffat mig slumpmÀssigt i vardagen. Bara att vara en erfarenhet rikare Àr ju tvÄ timmar upp! 
 
 

Just Saying

Dessa 4 personlighetsdrag kan vara tecken pÄ att personen Àr en psykopat.


KÀnner ingen Änger: En psykopat gör som dom sjÀlva vill utan att tÀnka pÄ andra runt omkring och hur det kan fÄ andra att mÄ.


KĂ€nner ingen empati: Psykopater kan inte sĂ€tta sig in i en annans persons liv. Dom kan heller inte se saker frĂ„n nĂ„gon annans perspektiv, om det inte gynnar dom sjĂ€lva. Dom kan dock lĂ€ra sig genom att kolla pĂ„ andra hur man ”ska” visa empati.


Gillar att andra ska kÀnna skuld: Ett annat sÀtt att mÀrka om du har en psykopat bland dig Àr att den personen Àr vÀldigt manipulativ med folks kÀnslor för att fÄ det dom vill ha. Dom kommer ihÄg smÄ saker om dig för att bygga upp ditt förtroende och sedan kommer dom anvÀnda den informationen mot dig.


Den enda som betyder nÄgot Àr dom sjÀlva: SÄ lÀnge dom mÄr bra, sÄ kunde dom inte bry sig mindre om nÄgonting annat.

 

 


Onsdag

Nu verkar det som att ungarna försöker ta död pÄ mig. Via sötdöden! Dom jobbar hÄrt alltsÄ, gÀrna tillsammans för att vara sÄ söta sÄ man fÄr ont i tÀnderna :P 
 
Åka barnvagn - ihop - utan att nĂ„gon skrek! 
Harald vÀgrade nÀmligen att gÄ hem. IgÄr följde hans moster med och hÀmtade pÄ dagis och nÀr han inte ville gÄ sÄ erbjöd hon sina axlar. Sedan fick hon snÀllt bÀra honom. HELA vÀgen, genom Konsum :D 
 
Jag gick alltsÄ inte med pÄ samma önskan idag ;) vÄgade inte heller köra pÄ bÄda i vagnen en lÀngre bit dÄ Tyra kunde ramla ur. Hade inte ork till att köra vagn med honom i och Tyra pÄ höften (eller tvÀrtom) & orkade absolut inte ta fighten - sÄ han mutades ur vagnen :) 
 
Mitt i kvĂ€llsstöket började dom kramas!?! JĂ€kla gosungar! ♡ 
 
Andra söta stunder denna veckan
M I N E N BÅDA GÖR :D 
 
 
Eller vad sÀgs om valpgos? 
 
NÀr Harald var runt 1Är letade jag upp/tog första jag hittade, en bild pÄ Samuel i ungefÀr samma Älder för jag tyckte att dom var sÄ lika! Sedan har jag ju tyckt att Harald och Tyra Àr mega lika varandra! Men shit, kolla hÀr :) 
Tyra och Samuel Àr ju SÄ lika, haha! Finisar! 
 
För övrigt behöver jag tips pÄ vad man sÀger nÀr Harald pratar om monster... Han har ganska lÀnge pratat om att det kan finnas monster men jag har alltid svarat "det finns inga monster" eller "mamma Àr ju hÀr och dÄ kan inget hÀnda". 
Nu har han blivit helt frÀlst i Spöket Laban och vi tittar pÄ det sÄ fort Tv:n Àr pÄ..... Och Laban Àr rÀdd för bÄde mörker och monster, nÄgot som Harald anammat. 
 
SÄ, vad sÀger man? 
IkvĂ€ll dök det för första gĂ„ngen upp ihop med nattningen. Han kom upp efter 5min i sĂ€ngen och sa att han var rĂ€dd för monster som finns i skuggan. Älskade prinsen! Han Ă€r ju lite för liten för att förstĂ„ "det Ă€r bara pĂ„ tv" osv. 
 
Ps. Har han verkligen varit sÄhÀr liten?? 
 
 

RSS 2.0